miercuri, 16 septembrie 2015

Partidul România Unită va identifica modalitatea de a scoate UDMR în afara legii

diaconu-bogdan-rnews
Interzicerea arborării drapelului românesc pe primăria din Sfântu Gheorghe constituie caz penal și trebuie să se soldeze cu suspendarea primarului Antal Arpad și cu cercetarea acestuia de către autorități.
Suntem în fața unui fapt fără precedent, ca drapelul național să nu poată fi arborat pe o instituție a statului român din cauza unui primar UDMR separatist care nu dorește ca în zonă să fie sărbătorită data de 8 septembrie 1944, ziua eliberării orașului Sfântu Gheorghe de sub ocupația horthystă.
Reafirm cu tărie, pe baza acestui incident care arată o direcție periculoasă a politicii maghiare în România, că UDMR este o organizație anti-românească și că trebuie scoasă în afara legii. Dacă un lider de seamă al UDMR își permite să întineze eliberarea României de sub Horthy pentru a da un semnal al disprețului față de lupta de eliberare a Transilvaniei dusă de Armata Română în cel de-al doilea război mondial, înseamnă că UDMR este un partid horthyst care are un cult pentru ocuparea Ardealului de Nord și pentru crimele săvârșite în acea perioadă.
Partidul România Unită va identifica mijloacele legale pentru a scoate UDMR în afara legii ca o organizație de factură horthystă și anti-statală. UDMR a făcut dovada, inclusiv prin gestul de sfidare la adresa statului român săvârșit de Antal Arpad, că nu mai trebuie tolerat să acționeze pe teritoriul României împotriva statului român.
Bogdan Diaconu
Logo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu