joi, 11 decembrie 2014

Se cere de premier? Preşedintele Traian Băsescu a cerut demisia prim-ministrului Victor Ponta

Basescu-cere-demisia-lui-Ponta--Sa-si-asume-un-guvern-fara-el
Preşedintele în funcţie Traian Băsescu, încă din luna august la două emisiuni TV a afirmat că ar dori să fie premierul României. Prin recentele declaraţii de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu se cere de premier, oferind un ajutor preşedintelui ales Klaus Iohannis în dărâmarea Guvernului Victor Ponta. aşa cum l-a ajutat şi în 16 noiembrie să câştige, aşezând serviciile secrete în spatele primarului Sibiului. Presedintele în functie a facut referire, la o conferinţă de presă, la scandalul votului din diaspora, mentionand ca, in alte tari, seful Executivului si-ar fi dat demisia in urma unor asemenea incidente.
In plus, Traian Basescu a apreciat ca Victor Ponta “aduna farame de unde poate” in aceste zile, pentru a forma un nou guvern, acuzand UDMR ca nu din cauza votului electoratului ar urma sa ia decizia retragerii de la guvernare.
De asemenea, Traian Basescu a vorbit si despre redevente, precizand ca acestea nu se pot modifica si ca Guvernul poate mentine cele doua taxe – una pentru gaze si a doua pentru resurse minerale -, pentru a mai creste veniturile bugetului. Declaratiile sefului statului au avut loc dupa ce Guvernul a renuntat la negocierea redeventelor pentru resursele naturale ale Romaniei.
NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu