joi, 11 decembrie 2014

Dezvăluirile care cutremură lumea!!! SUA, la un pas să detoneze o BOMBĂ ATOMICĂ! Nimeni nu a ştiut asta!

De-a lungul timpului, Statele Unite ale Americii au fost implicate în numeroase scandaluri, însă ultima dezvăluire va şoca, cu siguranţă, milioane de oameni.
Potrivit unui document secret ce a fost publicat în cotidianul "The Guardian", US Air Force a fost la un pas de a detona o bombă atomică deasupra Carolinei de Nord. Conform acesteia, efectele ar fi fost mult mai devastatoare decât cele de la Hiroshima, pentru că proiectilul ar fi fost de 260 de ori mai puternic decât acela care a lovit provincia din Japonia.

De asemenea, actul respectiv atestă faptul că SUA a scăpat ca prin urechile acului de un dezastru incredibil pe 21 ianuarie 1961, când două bombe cu hidrogen Mark 39 au fost eliberate accidental deasupra oraşului Goldsboro, Carolina de Nord.

Potrivit aceleiaşi surse, cele două proiectile au căzut la sol după ce un bombardier B-52 s-a descompus în aer. Fiecare bombă avea o încărcătură de 4 megatone, echivalentul a 4 milioane de tone de TNT. Dacă dispozitivul ar fi detonat, rămăşiţe nucleare letale ar fi putut fi depozitate peste oraşe ca Washington, Baltimore, Philadelphia şi chiar New York, astfel că milioane de persoane ar fi riscat să moară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu