marți, 7 octombrie 2014

Petiţie online: Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat

injuramant-constitutie

Petiţie online: Cerem desfiintarea UDMR pentru subminarea puterii de stat

Pentru implicarea sa in mineriadele din Romania Miron Cozma a fost arestat si condamnat la 18 ani de inchisoare pentru acuzatia de subminare a puterii de stat !
Cerem desfiintarea UDMR si condamnarea membrilor sai extremisti pentru subminarea puterii de stat ! Prin declaratiile sale prin care ataca constitutia Romaniei ce prevede statul unitar si indivizibil Kelemen Hunor este tradator de tara si nu are ce cauta la guvernare !
ATENTIE !!! SE INCEARCA CENZURAREA ACESTEI PAGINI SI ACESTEI PETITII !!!
Art. 397
Acţiuni împotriva ordinii constituţionale
(1) Acţiunea armată întreprinsă în scopul schimbării ordinii constituţionale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat se pedepseşte cu închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
(2) Întreprinderea de acţiuni violente împotriva persoanelor sau bunurilor săvârşite de mai multe persoane împreună, în scopul schimbării ordinii constituţionale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, dacă se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
subminarea puterii de stat – infracţiune prevăzută de art. 162 C. pen., care constă în orice acţiune armată de natură să slăbească puterea de stat, precum şi în orice alte acţiuni violente comise de mai multe persoane împreună, de natură să atragă aceleaşi măsuri. Fapta este mai gravă dacă au fost atacate sau ocupate instituţii publice, depozite de arme, sedii ale partidelor politice ori s-au produs incendieri, distrugeri sau au fost provocate vătămări grave ale integrităţii corporale sau sănătăţii persoanei.
kelemen2
Ori ceea ce s-a intamplat astazi la Targu Mures inseamna subminarea puterii de stat. Din aceasta cauza cerem desfiintarea UDMR care se afla in ilegalitate nefiind un partid inregistrat ci o grupare etnica un soi de struto-camila ca un ONG de exemplu a carui membri fac declaratii sovine si incita la extremism !
UDMR trebuie sa dispara de la guvernare si sa plateasca ca si Miron Cozma pentru subminarea puterii de stat si ofense aduse Romaniei si romanilor ! UDMR trebuie sa dispara si din Parlamentul Romaniei pentru ca stie toata lumea ca nu au avut destule voturi pentru a face pragul pentru a putea fi prezenti in parlament guvernantii romani fiind vinovati de aceasta complicitate tradatoare !
Mai mult decat atat pe langa CNCD este imperativa infiintarea unei organizatii anti miscari extremiste si iredentiste in Romania ! Daca nu se face asta Ponta si Basescu sunt vinovati de inalta tradare !
Vadim si Funar nu sunt buni ca sunt extremisti si xenofobi dar extremistii de la UDMR sunt buni domnule Ponta ? Tradator de neam si tara ! Pentru Ponta este acceptabil ca batranii si copiii sa fie batuti la Pungesti dar sovinii sa-si fluture sabiile in aer la Targu Mures si sa arunce cu petarde in jandarmi au voie ?
Cerem de asemenea ca toti cei care au participat la aceasta manifestare sovina si ocupa locuri in administratie sa fie demisi si sa nu mai ocupe niciodata in viata lor functii in administratia din Romania !
Guvernele Romaniei sunt vinovate ca au abandonat romanii care sunt discriminati in judetele cu cetateni romani de etnie maghiara majoritari. Nu trebuie izolate judetele Covasna,Harghita si Mures de celelalte judete din Romania ci trebuie ca romanii si maghiarii sa poata convietui in liniste fara tulburari inter-etnice !
De asemenea daca statul roman are in domeniile regiei de stat terenuri in administrare ar trebui sa le ofere cu titlu gratuit familiilor tinere de etnici romani pentru a-i incuraja sa se aseze si sa locuiasca in judetele Covasna, Harghita si Mures si a echilibra ponderea etnica din aceasta zona pe cale pasnica.
Tinutul secuiesc nu inseamna Ungaria , SECUII NU SUNT UNGURI : http://glasul-moldovei.blogspot.ro/2014/03/secuii-nu-sunt-unguri-sunt-khazari-care.html#more
PE ACEASTA CALE STATUL ROMAN TREBUIE SA INCURAJEZE AFIRMAREA IDENTITATII NATIONALE SI CULTURALE A SECUILOR SPECIFICE ( limba si cultura diferite) , DIFERITE FATA DE UNGURI CARE SI ACUM SUNT IN PLIN PROCES FORTAT DE MAGHIARIZARE CA SI ROMANII RAMASI ABANDONATI DE STATUL ROMAN IN ACEEASI ZONA !
UDMR a participat activ la manifestarile extremiste de la Targu Mures : http://www.cotidianul.ro/udmr-a-participat-activ-la-manifestarile-extremiste-din-targu-mures-233872/
Semnati petitia pentru desfiintarea UDMR formatiune extremista si iredentista
Mihai Fandel: Contactează autorul petiţiei şi semnează
http://www.napocanews.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu