joi, 21 august 2014

Dacă românii nu vor fi uniţi ne vor stăpânii ţiganii


Dacă românii nu vor fi uniţi ne vor stăpânii ţiganii
Infracționalitatea țigănească este un fenomen în continuă creștere în România, iar victimele infractorilor țigani sunt din ce în ce mai numeroase. Joia trecută, un culturist din București, aflat în vacanță cu prietena lui la Costinești, a fost înjunghiat, bătut și tâlhărit de țigani în timp ce încerca să o apere pe fată de avansurile vulgare ale acestora. Însă cel mai îngrijorător aspect al acestui caz e faptul că incidentul s-a petrecut în plină stradă sub ochii a o mulțime de oameni, iar nici un bărbat nu a sărit în apărarea sportivului care putea fi ucis de țigani.
Sabin Mihalache se plimba cu prietena sa când un țigan a început să o lovească peste fund. În momentul când a sărit în apărarea ei, provocat de lipsa totală de bun simț a țiganului, au mai apărut încă 9 țigani din șatră care au început să-l ia la bătaie. Și de parcă numărul lor nu era de ajuns, ”plin de curaj” un alt agresor a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe culturist. Scena s-a petrecut într-o zonă plină de oameni, dar nici un român (cu excepția unei femei care l-a împins pe un țigan) nu a sărit în ajutorul bucureșteanului. După declarațiile acestuia, o mulțime de bărbați au fost martori la infracțiune, cu siguranță mai mulți decât țiganii care îl băteau pe sportiv. De ce nu a intervenit niciunul? Le-a fost frică? Erau indiferenți? Poate și una și alta. Dar nu e primul caz din țara asta când un român e bătut și umilit de țigani, iar conaționalii săi nu intervin deși ar putea. Țiganii știu să fie uniți, cu toate că se fac vinovați de o mulțime de infracțiuni. Se pare că românii au uitat importanța unității, atât de necesară supraviețuirii noastre ca neam.
Cei ce se uită gură-cască la un român bătut de țigani, în loc să intervină, ar face bine să se gândească că mâine ei s-ar putea să fie cei trântiți la pământ și înjunghiați de un clan țigănesc, în timp ce soțiile, fiicele, surorile sau prietenele lor sunt violate. În contextul în care numărul țiganilor este în continuă creștere, iar numărul românilor este în scădere, sunt șanse tot mai mari ca fiecare din noi să devină o victimă a infracționalității țigănești. Și cum să ne apărăm dacă noi nu știm să fim uniți? Sper că măcar fiecare român care citește aceste rânduri, să învețe ceva din acest caz și să se opună mentalității corupte care a dus la dezbinarea noastră. Dacă vrem să fim stăpâni pe pământul nostru, nu se poate fără să fim uniți și să ne apărăm unii pe alții în fața grupurilor de țigani tot mai agresive. Altfel aceștia vor ajunge stăpâni peste România și peste poporul român.

Nu pot decât să fiu de acord cu cuvintele tânărului agresat: ”Dacă strămoșii noștri ar vedea ce popor am ajuns, s-ar răsuci în mormânt”. Acesta are perfectă dreptate când susține că dacă nu eram uniți în trecut (așa cum din păcate suntem astăzi) nu ar mai fi existat statul român și ne-ar fi condus alții. Rușine să le fie bărbaților care nu l-au ajutat pe Sabin și tot respectul pentru femeia care a sărit în ajutorul acestuia, cu toate că era singură a dat un exemplu de curaj și unitate. Sunt curios dacă autoritățile îi vor pedepsi pe țigani așa cum se cuvine, de data aceasta românul agresat a scăpat cu viață, dar alții au fost uciși de țigani. Oare când vor învăța românii să fie uniți împotriva criminalității țigănești? Căci e cazul să nu mai fim indiferenți.
Codrin Goia
http://www.napocanews.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu