joi, 21 august 2014

DOVADA că Google ne SPIONEAZĂ! Cum poţi vedea cum eşti urmărit pas cu pas, prin telefon

Teoria Conspiratiei spune ca telefoanele mobile inteligente au fost inventate cu un scop ascuns, acela de a ne controla orice miscare. Google in principal, dar si alte companii gigant aparute parca peste noapte, precum Facebook,Twitter si Instagram, n-ar fi altceva decat niste instrumente prin intermediul carora, pe langa „inlesnirea comunicarii, a apropierii dintre oameni”, am fi spionati pas cu pas, fara sa stim.

 216  21
 
Daca mai era nevoie de un argument care sa sustina teoria ca tot ceea ce facem este sau poate fi monitorizat de cei interesati (in scopul prevenirii actelor de terorism, scopuri comerciale etc.), GadgetReport.ro prezinta o facilitate a Google Maps de care putina lume stie.
 Daca intrati in “Istoricul Locatiilor” si va veti loga cu contul de Gmail, veti descoperi, cu stupoare, ca Google stie toate drumurile pe care le faceti zilnic.
 In conditiile in care, ca sa folosesti un smartphone cu Android, iti trebuie o adresa de email pe Google, rezulta ca toti cei care au astfel de smartphone-uri sunt monitorizati non-stop si asta, atentie, fara sa aiba GPS-ul deschis.
 In „Istoricul Locatiilor”, odata logati cu userul si parola de Gmail, veti afla, de exemplu, drumurile pe care le-ati facut in ziua respectiva, trasate pe harta.
Google va ofera posibilitatea de a cauta si date vechi, prin simpla selectare a perioadei din calendarul din stanga aplicatiei.
Google reuseste sa obtina aceste informatii prin asocierea contului de Gmail si transmitatorului din telefon cu emitatoarele de telefonie din zonele pe care le parcurgeti.
Asa ca va puteti lua adio de la „drumuri secrete” si „informatii confidentiale”. Aplicatia iti permite sa stergi istoricul locatiilor insa asta nu garanteaza sub nicio forma faptul ca acestea nu au fost salvate de Google pe serverele sale, in ciuda asigurarilor oficiale.
 Cum accesati aplicatia si, mai ales, cum scapati de urmarirea Google, aflati de pe GadgetReport.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/dovada-ca-google-ne-spioneaza-cum-poti-vedea-cum-esti-urmarit-pas-cu-pas-prin-telefon_1507511.html#ixzz3B1YV8GXv
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu