vineri, 16 mai 2014

Casa-fortăreaţă de 50 de milioane de dolari a lui Gisele Bundchen

ieri, 14:00

Modelul Gisele Bundchen şi Tom Hardy au construit împreună casa de vis. Iată cum şi-au amenajat ei locuinţa.


Casa-fortăreaţă de 50 de milioane de dolari a lui Gisele Bundchen
"Îmi place simplitatea şi vreau să stau într-un loc în care să mă simt acasă, să-mi pot pune picioarele pe canapea să mă relaxez", spune Gisele.
"Eu şi Gisele avem opt surori şi o mulţime de nepoţi. Am construit casa ca un sanctuar pentru familia noastră, un loc în care să ne simţim bine împreună cu toţii", completează Tom.

GB
Povestea din Los Angeles a celor doi a început în urmă cu şase ani de zile, când Gisele şi Tom au început să facă excursii dese în sudul Californei, în timpul sezonului NFL. Într-una dintre aceste călătorii au descoperit un loc minunat cu privelişti încântătoare spre Oceanul Pacific, aproape de casa pe care o închiriaseră. Au cumpărat 5,2 acri de teren în zonă cu 11 milioane de dolari, în speranţa că acolo va fi viitoarea lor casă.
GB
Când au decis să se apuce de locuinţă au angajat un arhitect şi un designer de interior care au creat totul după planurile cuplului. Au vrut o casă care să nu iasă în evidenţă, la care să fie folosite mult materiale reciclate, iar sistemuele de energie şi apă să fie eco friendly - panouri solare, sistem de irigare, etc.
A rezultat o locuinţă ce se întinde pe o suprafaţă de 14.000 mp cu o arhitectură veche europeană, gen palatele franţuzeşti de pe Coasta Pacificului, dar adaptată nevoilor contemporane. Au plătit 40 de milioane de dolari.
GB
Locuinţa are cinci dormitoare, nouă băi, garaj pentru şase maşini, piscină cu spa, cascadă, cramă de vinuri, grădina terasată cu legume şi fructe, lift, sala de gimnastică, de yoga şi multe altele. Proprietatea este înconjurată de apă, precum o fortăreaţă. Circa 100 de muncitori au lucrat la casă pentru ca ea să fie terminată cât mai repede.
Printre vecinii de cartier se numără Bob Kraft, CEO compania The Kraft, Heidi Klum sau Arnold Schwarzenegger.
GB
Lucrările de construcţie au fost finalizate în 2013, iar anul acesta Gisele şi Tom au decis să o vândă la preţul de 50 de milioane de dolari, după ce au decis să se mute definitiv în Boston, unde Hardy joacă alături de Engaged Patriots. Primul care le-a făcut o ofertă a fost Dr. Dre, iar acum cele două părţi sunt în negocieri.
http://www.apropo.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu