marți, 28 ianuarie 2014

Cum va arăta viitorul? Samsung dezvăluie cum ne va schimba tehnologia viaţa într-un nou film (VIDEO)


31.12.2013 |
10 Comentarii


Cum arată viitorul imaginat de Samsung?     + zoom Cum va arăta viitorul? Samsung dezvăluie cum ne va schimba tehnologia viaţa într-un nou film (VIDEO)
Galerie foto (1)

Samsung, compania care realizează unele dintre cele mai bune display-uri din lume, imaginează un viitor în care toate obiectele vor fi dotate cu ecran, de la ceaşca de cafea şi până la geamurile maşinii.
Mai jos veţi găsi un clip video în care puteţi vedea viitorul imaginat de Samsung. 
Clipul are la bază un concept numit "The Internet Of Things", care defineşte ideea potrivit căreia, în curând, obiectele de zi cu zi vor fi conectate la internet. Chiar dacă în prezent conceptul ne poate trimite cu gândul la Familia Jetson, există deja câteva companii (precum Nest sau Cisco) care încearcă să îmbunătăţească modul în care funcţioneză obiectele din căminele noastre, conectându-le la internet. 
Astfel, Samsung îşi imaginează o lume în care totul, chiar şi blatul de gătit, are un ecran care să ne poată oferi informaţii relevante. 

Nu am trimis videoclipul pentru atentionarea de mai jos  si nu vreau sa risc. //                                            Acest videoclip este nelistat. Gândiți-vă bine înainte de a-l trimite.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/Iz6KvO-Gvcc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 

Pictogramă alertă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu