vineri, 2 august 2013


 Secretul murdar al site-urilor matrimoniale
Secretul murdar al site-urilor matrimoniale Firmele de internet dating si site-urile matrimoniale au fost obiectul unei investigatii BBC, jurnalistii afland un lucru foarte interesant despre utilizatorii acestor site-uri. Majoritatea utilizatorilor acestor site-uri sunt...fake, adica nu exista o persoana adevarata in spatele informatiilor oferite. Conturile au fost create automat, folosind date de identificare reale obtinute, bineinteles, fără permisiunea acestora. Informatiile au fost apoi folosite pentru a crea profile false, concepute pentru a atrage clienţii.
De asemenea, unele site-uri de internet dating, matrimoniale (matchmaking) cumparara frecvent date personale de pe "piata neagra digitala", si le folosesc pentru conturi noi. Acest lucru se face pentru a stimula artificial numărul de persoane care par să� utilizeze serviciile site-ului, contribuind astfel la atragerea mai multor clienţi pe site-ul respectiv, scrie jurnalul.ro.
Industria de Internet dating este considerata ca ar avea o valoare de aproape trei miliarde de euro pe an, la nivel mondial, si se estimeaza ca ar exista in jur de 1.500 de site-uri de dating online numai in Marea Britanie. Aproape sase milioane de britanici au folosit site-urile de matchmaking anul trecut.
Ancheta a fost lansata după ce s-au inregistrat un numar foarte mare de pl�ngeri de la clienţii care foloseau site-urile de dating in mor real.

Autor: Realitatea.net
Sursa: www.realitatea.net  Marti, 30 Iulie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu