vineri, 2 august 2013

 Adio mașini înmatriculate în Bulgaria. Sofia schimbă codul rutier
Adio mașini înmatriculate în Bulgaria. Sofia schimbă codul rutier Autorităţile bulgare vor să-și modifice codul rutier, pentru a sancţiona cumpărătorii de mașini înmatriculate în Bulgaria care nu au rezidenţă în ţară și continuă să circule cu plăcuţele de înmatriculare bulgărești, potrivit automarket.ro.
Amatorii înmatriculării automobilelor în Bulgaria vor avea în curând o nouă piedică, informează Digi 24 citând cotidianul bulgăresc "Monitor". De data aceasta, piedica vine de la guvernul bulgar, sătul de problemele cauzate de șoferiii care "uită" să schimbe actele mașinilor cumpărate de la cetăţenii bulgari.
Noua prevedere vizează o amendă de 75 de euro pentru cetăţenii străini care nu au reședinţă în Bulgaria și cumpără o mașină în Bulgaria și nu o înmatriculează în ţara de domiliciu în urma dobândirii bunului. Mai mult decât atât, pe lângă amenda propriu-zisă, cetăţeanul străin va trebui să predea plăcuţele de înmatriculare bulgărești la Poliţia Rutieră, urmând să primească în schimb numere provizorii, care să-i permită circulaţia vreme de 60 de zile, înainte de a solicita plăcuţe de înmatriculare temporare din ţara de domiciliu.

Autor: Realitatea.net
Sursa: www.realitatea.net  Joi, 1 August 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu