vineri, 2 august 2013

Medicii din Timisoara, la mana romilor: 'Trebuie sa-i discriminam pe romani, altfel ne omoara astia'
Vineri, 02 August 2013, 09:48
17 vizite - 0 comentarii

DISTRIBUIE PE GOOGLE+
click pe poza: FOTO (1)


Medicii si asistentele din Timisoara se confrunta de ceva vreme cu o situatie extrem de dificila, acestia fiind batuti si amenintati constant de clanurile de romi care au pus stapanire pe oras.
Desi nu au asigurari medicale, deci nu cotizeaza la buget, iar multi dintre ei nu au nici buletin, romii beneficiaza de tratamente de lux, obtinute cu forta, in clinicile din Timisoara.
“Am fost bruscata si amenintata cu moartea de mai multe ori aici in spital. Romii vin in grup si am avut colege care au fost lovite pentru ca le-au spus sa cumpere material sanitar sau medicamente, deoarece spitalul nu are” este anuntul cat se poate de dur si real facut de o asistenta medicala de la Maternitatea Odobescu din Timisoara.
Conform exclusivtm.ro, cazul nu este singular, mai multi medici rezidenti de la Spitalul Judetean fiind, la randul lor, batuti si agresati verbal de clanurile de interlopi.
Unul dintre acestia a precizat ca a invatat de la asistentele medicale sa puna medicamente de o parte, pentru a nu fi hacuit de clanurile de romi. Asta in timp ce romanii sunt pusi sa-si aduca de acasa medicamente si pansamente.
“Trebuie sa-i discriminam pe romani ca altfel ne omoara astia aici. Nu vreau sa-mi pierd viata pentru ca nu am avut o seringa. Toti stiu situatia dar sunt mucles pentru ca fiecare dintre conducatori se teme pentru viata lui” a afirmat unul dintre medicii de la Spitalul Judetean Timisoara.

Taguri:   timisoara,  romi,  asistente medicale,  tratamente,  clanuri,  
Autor:    eNationalSursa:   www.enational.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu