luni, 3 decembrie 2012

MOARTEA NU EXISTĂ! Teoria care EXPLICĂ ce ţi se întâmplă ATUNCI CÂND MORI

Moartea nu este finalul, aşa că nu avem de ce să ne temem de ea, susţine dr. Robert Lanza, director ştiinţific la "Advanced Cell Technology", şi profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Wake Forest University.
Acesta a oferit o nouă abordare a fenomenelor care au loc în momentul morţii, din punctul de vedere al fizicii cuantice, informează adevarul.ro.
Există o gamă de observaţii posibile pentru fiecare probabilitate, iar pentru a explica acest concept, specialistul a oferit exemplul universurilor multiple. Există un număr infinit de universuri, conform teoriei, şi orice s-ar putea întâmpla se petrece într-unul sau altul.
"Moartea nu există în aceste scenarii, la modul real. Toate universurile posibile există simultan, indiferent de ce se întâmplă într-unul din ele. Deşi corpurile sunt destinate să se autodistrugă, sentimentul de a fi în viaţă, conştientizarea lui «cine sunt eu?» nu este nimic mai mult decât o sursă de energie de 20 de waţi care funcţionează în creier. Dar această energie nu dispare la moarte”, a explicat Robert Lanza, potrivit adevarul.ro.
Una dintre axiomele ştiinţifice este aceea că energia nu moare niciodată, nu poate fi creată sau distrusă.
Legăturile dintre evenimentele în care sunt implicaţi subiecţii observaţi şi universuri depăşesc conceptele noastre clasice de spaţiu şi timp.
„Dacă cei 20 de waţi de energie ar proiecta un rezultat sau altul pe un ecran, aceeaşi «baterie» ar fi responsabilă pentru proiecţie, indiferent dacă fasciculele ar ajunge pe un ecran sau pe mai multe”, a scris cercetătorul pe site-ul sau, roberlanza.com.

Mai mult: MOARTEA NU EXISTĂ! Teoria care EXPLICĂ ce ţi se întâmplă ATUNCI CÂND MORI - Magazin | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu