duminică, 10 ianuarie 2016

Ce scria în bileţelul găsit la unul dintre agresorii musulmani din Koln. 18 refugiaţi, printre suspecţii chestionaţi de poliţie

400x200
Un raport intern al politiei care s-a scurs joi in presa releva ca de fapt patrulele politiei au observat ce se intampla, dar nu au indraznit sa intervina pentru ca erau coplesite de numarul foarte mare al agresorilor aflati in stare de ebrietate. Biletelul gasit la unul dintre agresorii din Koln. Politia a gasit un nou – si tulburator – indiciu in cazul agresiunilor sexuale comise in Koln in noaptea de Anul Nou.
Agentii au gasit un biletel in buzunarul unuia dintre barbatii arestati in piata Breslau, un tanar de 16 ani din Maroc si un tunisian in varsta de 23 de ani. Biletul contine propozitii in germana si araba, fiind practic un ghid de conversatie pentru agresori, cu expresii precum “o sa ma culc cu tine”, “o sa te ucid”, “sani mari” dar si “doar glumeam”. De asemenea, in telefoanele celor doi suspecti s-au descoperit inregistrari cu incidentele din noaptea de Anul Nou.
Politia i-a eliberat pe cei doi suspecti, procurorii considerand ca nu exista suficiente probe impotriva lor. Anchetatorii suspecteaza ca este vorba despre o actiune organizata, biletelul fiind un indiciu semnificativ in favoarea acestei ipoteze. Potrivit unor surse din investigatie citate de focus.de, politia presupune ca a existat un “nucleu dur” de 180 de barbati care au initat agresiunile.
Un purtator de cuvant al ministerului german de interne a anuntat vineri ca dintre cei 31 de suspecti retinuti, 18 sunt refugiati, conform Agerpres. Din grupul respectiv de suspecti chestionati fac parte noua algerieni, opt marocani, cinci iranieni, patru sirieni, dar si doi cetateni germani, un irakian, un sarb si un american.
NapocaNews

kolnjpg.veb3ra6t49

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu