sâmbătă, 7 noiembrie 2015

I-A scris o scrisoare lui KLAUS IOHANNIS și PREȘEDINTELE ROMÂNIEI i-a răspuns. Plângi când citești!

I-A scris o scrisoare lui KLAUS IOHANNIS și PREȘEDINTELE ROMÂNIEI i-a răspuns. Plângi când citești!

Într-un mesaj dur devenit viral pe reţelele de socializare adresat lui Klaus Iohannis,  Oana Geambasu, o tânără votantă a preşedintelui, îi cere acestuia răspunsuri la o serie de întrebări (https://www.facebook.com/oana.geambasu.3?fref=ufi). Mesajul a fost preluat de mii de oameni și a reușit să-l facă pe președinte să dea și un răspuns.
http://www.evzmonden.ro/i-a-scris-o-scrisoare-lui-klaus-iohannis-si-presedintele-romaniei-i-a-raspuns-plangi-cand-citesti/
scrisoare de la Klaus“Draga Klaus Iohannis,
Ce mai faci? Sa stii ca tara ta, oamenii tai nu sunt bine. Avem zeci de morti, ascunsi sau nu. Sute de raniti, in stare critica sau stabila. Arsi, intoxicati cu fum si substante toxice, calcati in picioare. Tu ce mai zici? Voi sunteti bine?
Acum fix 1 an am iesit in strada si am inghetat pentru presedinte, pentru tine. Am mers kilometri pe jos, am purtat pe rand o pereche de manusi, aproape lesinati de sete. Cu copiii pe umeri si cu sufletul in manusi. Ne-am unit pentru ca aveam speranta, Klaus.
Sa stii ca in noiembrie 2014 ne-au inconjurat jandarmii, au aruncat cu gaze in noi, ne-au bruiat reteaua de telefonie si ne-au blocat in piateta Regelui. Da, pe Kiseleff unde te dadeai tu cu bicicleta ca sa ne castigi voturile. Si da, da, fara coloana oficiala. Si stii Klaus de ce am inghitit toate astea? Pentru libertate, Klaus. Dreptate. Civilizatie. Normalitate. Romania lucrului bine facut.
Si ce-am primit, Klaus? Ce-ai facut? Ne-au ars prietenii in cluburi ingropate sub praf de spaga si coruptie. Si stii ce Klaus, stii ce e mai nasol? Ne omori prietenii, parintii si copiii. Si odata cu ei ne omori si speranta.
Unde e Lucrul Bine Facut din Romania? Cum de ajunge, draga Klaus, o ambulanta dupa 20 minute la locul unui carnagiu? Cum ii lasi Klaus pe Ponta si Oprea sa joace sarabanda pe mormintele oamenilor si pe speranta noastra? Cum ii lasi Klaus sa faca o catedrala mai mare decat mall-urile cand noi n-avem medici, spitale, medicamente?
Alo, Klaus, ne auzi? Suntem noi, fraierii care te-am pus acolo. Ne mor oamenii, Klaus. Ne moare speranta. Fa ceva”, a scris Claudia pe pagina sa de Facebook.
Răspunsul presedintelui nu a întârziat să apară. „Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mișcare de stradă, care vine din dorința oamenilor de a le fi respectate condiția și demnitatea. Am înțeles că se cere și se așteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-și asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă”, a răspuns Klaus Iohannis.
http://static.evzmonden.ro/uploads/2013/10/EvzMonden-sigla.png
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu