joi, 29 octombrie 2015

Se recunoaște oficial că Ucraina ne ocupă teritoriul național: Bucovina de Nord și Ținutul Herței. Președintele Iohannis a promulgat legea prin care data de 28 noiembrie este declarată Ziua Bucovinei

Iohannis-respinge-cotele-de-refugiati-impuse-Romaniei-de-CE
Se recunoaște oficial că Ucraina ne ocupă teritoriul național: Bucovina de Nord și Ținutul Herței, în Urma Pactului Ribbentrop – Molotov din 24 august 1939. Se recunoaște oficial că Ucraine ne ocupă teritoriul național: Bucovina de Nord și Ținutul Herței.Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru promulgarea Legii privind declararea zilei de 28 noiembrie – Ziua Bucovinei, informează Administrația Prezidențială.
Camera Deputaților a aprobat pe 7 octombrie, în calitate de for decizional, proiectul de lege prin care data de 28 noiembrie este declarată Ziua Bucovinei. La această dată s-a proclamat alipirea Bucovinei la patria mamă.
Legea prevede că, în contextul acestei sărbătoriri, autoritățile administrației publice centrale și locale, precum și instituțiile publice pot organiza manifestări cu caracter cultural-științific. Fondurile necesare organizării acestora vor fi asigurate din bugetele locale sau, după caz, din bugetele autorităților administrației publice centrale ori ale instituțiilor publice.
NapocaNews
Tschernowitz_historical

Stiri Asemanatoare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu