luni, 18 mai 2015

Exces de putere, pe urmele miliardarilor români: IMAGINI cu apartamentele de lux ale lui Puiu Popoviciu, în inima Manhattan-ului

de A.M.P   •   15 Mai 2015   •   22:31 Comenteaza
Oana Stancu a întregit turul de lux făcut în întreaga lume, pe urmele miliardarilor români, cu imagini de la New York, acolo unde protejatul lui Traian Băsescu, Puiu Popoviciu, deţine trei apartamente de lux. Şi nu oriunde, ci la etajul 44 al clădirii zgârie-nori Olympic Tower, în inima cartierului Manhattan, la intersecţia dintre Fifth Avenue şi 51st Street.

"Acolo unde îşi cumpără locuinţe din bani munciţi la vedere un Nicolas Cage sau un George Clooney, hop şi un român de-al nostru
", a spus Oana Stancu.

Oana Stancu a reamintit la "Exces de putere", de la Antena 3, cum anchetele jurnalistice au scos la iveală milioanele de dolari investite, la Miami, de prietena Elenei Udrea, Narcisa Mirică.

"Am umblat şi prin Las Vegas, unde Dorin Cocoş a ascuns o parte din averea sa şi unde, împreună cu fiul naşilor săi de la a doua căsătorie, şi-a deschis o afacere", a spus Oana Stancu. Alţi bani, altă locaţie de lux, şi anume Dubai. Acelaşi Dorin Cocoş, cu o altă parte din averea sa.


Puiu Popoviciu a intrat în atenţia presei cu cea mai controversată afacere imobiliară din nordul Capitalei.

"O uriaşă suprafaţă de teren a ajuns în proprietatea unui om de afaceri care, ulterior, şi-a dezvoltat un uriaş imperiu imobiliar în zona de nord a Capitalei, cu sprijinul lui Traian Băsescu", a comentat Adrian Ursu, la Antena 3.

      AICI, pe larg, AFACEREA POPOVICIU - BĂSESCU

Deşi e vorba de o cauză cu un prejudiciu de un miliard de lei şi 244 de hectare furate în nordul Capitalei, procurorii care instrumentează acest dosar au stabilit un sechestru infim, pe patru spaţii comerciale, a precizat Oana Stancu, la Antena 3.

Nicolas Cage şi Anne Hathaway, vecinii lui Popoviciu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu