sâmbătă, 7 martie 2015

Bogdan Diaconu: “PNL și-a luat țara înapoi și i-a pus-o, pe tavă, UDMR

diaconu-bogdan-ghimpele-630x420
Deputatul Bogdan Diaconu a scris, pe pagina sa de socializare, că PNL și-a luat țara înapoi și i-a pus-o, pe tavă, UDMR, gest ce pentru care PNL va plăti scump la alegerile din 2016, când electoratul lui Klaus Iohannis va da o palmă grea liberalilor.
“Vă aduc la cunoștință o informație de ultimă oră: PNL a bătut palma cu UDMR pentru a constitui o nouă majoritate parlamentară și a prelua puterea. Conform cu promisiunea din campania lui Iohannis și cu binecuvântarea acestuia, PNL și-a luat țara înapoi ca să i-o dea, pe tavă, UDMR-ului, veșnic avid de guvernare. Oare în acest scop au stat la coadă la vot zeci de mii de români din străinătate, ca să aducă UDMR înapoi, cu autonomie cu tot?”, a scris deputatul Bogdan Diaconu, pe Adevărul.
Fondatorul Partidului România Unită (PRU) a adăugat că “PNL a comis cea mai mare eroare politică aliindu-se cu UDMR. Aceeași pe care a făcut-o și PSD-ul, de altfel. PNL, PSD, același UDMR. Aceeași trădare a intereselor naționale într-un moment în care secesiunea etnică face ravagii într-o țară vecină nouă și în care alianța Rusia-Ungaria nu mai e un secret pentru nimeni. Cum a putut Iohannis să gireze o asemenea alianță? Cum a putut PNL să îmbrace haina trădării? Va plăti scump”.
Bogdan Diaconu a subliniat că este “șocat de nonșalanța cu care PNL a decis să se îmbrățișeze cu un partid autonomist pentru a ajunge la putere”. Deputatul a precizat că nu l-a votat pe Klaus Iohannis pentru că se temea de “acest moment al trădării, după cum tot de aceea nu l-am votat pe Ponta pentru că o comisese deja”.
Deputatul a precizat că niciun partid sau președinte nu-și merită votul dacă sunt gata să vândă interesul național. “PNL va avea și el o surpriză la alegerile din 2016. Asocierea cu UDMR va cântări greu pentru alegători. Partidul România Unită se va asigura că românii vor înțelege bine trădarea liberalilor împănați cu pedeliști, foștii colegi de rele ai UDMR-ului, și îi vor taxa corespunzător. Aceiași români care l-au adus pe Iohannis la Cotroceni pot, la fel de bine, să-i dea o lecție PNL-ului pentru că nu a înțeles votul din 16 noiembrie 2014. Și o vor face. Ajunge cu vânzarea de țară a partidelor învechite în rele!”, a conchis Bogdan Diaconu.
J.R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu