duminică, 15 februarie 2015

INCOME: România devalizată. Cât s-a furat şi cum recuperăm prejudiciul adus statului român

de A.M.P   •   14 Feb 2015   •   14:32 Comenteaza
Adrian Măniuţiu a arătat, în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Income", câţi bani a pierdut România în urma actelor de corupţie care au zguduit din temelii clasa politică şi nu numai, dar şi ce şanse sunt ca toţi aceşti bani furaţi să revină la bugetul de stat. 

"Prejudiciul uriaş nu va mai fi recuperat niciodată. Banii aştia s-au împărţit deja, pe diferite trasee", a afirmat preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, invitat în emisiune.

Fostul ambasador al României în Franţa şi în Grecia, diplomatul Caius Traian Dragomir, a explicat în emisiune că România nu se confruntă cu un sistem mafiot, ci ceea apasă acum este o "pegră, ceea ce e cu totul altceva".

"Nu e o acţiune organizată, care să meargă într-o anumită direcţie. Fiecare merge în propria direcţie", a subliniat diplomatul.

Antreprenorul Ilan Laufer a subliniat, la Antena 3, că, deşi problema corupţiei este una globală, în România s-a format deja "o generaţie de sacrificiu care şi-a pierdut timpul în această ţară şi a asistat la felul în care lucrurile cooperează la nivel instituţional pentru a susţine corupţia".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu