marți, 11 noiembrie 2014

Necc Telecom a lansat 4GenEasy, cel mai avantajos abonament de telefonie de pe piata romaneasca

BUCURESTI - 11 aprilie 2013
Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Necc Telecom a lansat pe piata telecom din Romania un abonament extrem de avantajos care promite multe suprize pentru utilizatorii de telefonie din Romania si nu numai: abonamentul TelGen Easy de doar 2,5 Euro lunar (+ TVA). Acest abonament ofera, pe langa tarifele excelente pentru apelurile in strainatate si convorbiri gratuite in retea, posibilitatea de a realiza convorbiri video, facand parte din pachetele complete de videotelefonie ale companiei internationale NECC.

Abonament Necc Telecom TelGen Easy
Abonament Necc Telecom TelGen Easy
 „Este o experienta deosebita pentru clientii nostri cand realizeaza cat de mult pot economisi cu serviciile Necc”  
Robert Manea, Marketing Manager Necc telecom
Serviciile Necc sunt create special pentru persoanele care comunica destul de des in strainatate si companii care au parteneri, furnizori sau clienti in alte tari dar si pentru cei ce doresc sa comunice fara limite in retea.
Necc este o solutie foarte avantajoasa si pentru persoanele care calatoresc in interes personal sau de afaceri oferind posibilitatea de a apela orice numar din Romania fara tarife de roaming si chiar gratis, daca suna in retea. „Credem ca serviciile de telefonie ar trebui sa fie accesibile tuturor, indiferent de tara in care suna sau unde calatoresc. Vrem sa trecem de bariera pe care o reprezinta acum granitele si credem ca in mare masura am reusit. Reteaua noastra a crescut in ultimul an deoarece tot mai mult oameni realizeaza ca pot vorbi cu cei dragi fara sa isi puna problema costurilor, chiar daca acestia sunt plecati din tara.” a declarat Robert Manea, Marketing Manager Necc Telecom.
Abonatii TelGen Easy pot efectua apeluri audio, dar si video, prin intermediu unui videotelefon sau prin intermediul unui calculator, gratuit si nelimitat catre orice alt numar din Reteaua Globala Necc Telecom. Abonamentul TelGen Easy poate fi contractat online si este activat rapid. Mai mult, abonamentul poate fi activat pe mai multe echipamente in acelasi timp, pe videotelefon, pe laptop, pe smartphone sau pe tableta. De altfel acest lucru este valabil pentru orice abonament sau cont Prepay Necc. „Este o experienta deosebita pentru clientii nostri cand realizeaza cat de mult pot economisi cu serviciile Necc” a mai declarat Robert Manea.
Pe langa serviciile de telefonie si videotelefonie, NECC Telecom furnizeaza si servicii de Internet fix si Internet mobil 4G WiMAX cu trafic nelimitat, Internet prin fibra optica sau serviciul de Teleconferinte cu acces de pe orice numar de telefon, national sau international, pentru un numar nelimitat de persoane.
Necc Telecom este o companie internationala de telecomunicatii infiintata in 2003 care dezvolta, incepand cu anul 2010, unul din primele proiecte globale de videotelefonie din lume ce nu implica folosirea calculatorului. Acest proiect a fost lansat din dorinta de a oferi persoanelor aflate la distanta, posibilitatea de a vorbi fata in fata cu cei dragi, chiar daca ii despart sute sau mii de kilometri si, in acelasi timp, de a face accesibil acest serviciu pentru orice persoana, de orice varsta, fie ca este vorba de un copil de 2 ani sau o persoana care nu stie sau nu doreste sa foloseasca un calculator. Serviciile sunt dezvoltate pe o platforma High Quality VoIP ce ofera o calitate deosebita a apelului, fara delayuri si fara intreruperi.
Mai multe informatii despre companie si despre  proiectul de videotelefonie puteti gasi pe www.necc.ro si pe www.necc-shop.ro - magazinul online al companiei de unde se poate achizitiona si abonamentul de telefonie de 2,5 Euro TelGen Easy. 
Despre Necc Telecom Romania
Necc Telecom este o companie de telecomunicatii ce dezvolta unul din primele proiecte globale de videotelefonie din lume care nu implica folosirea calculatorlui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu