marți, 23 septembrie 2014

Legăturile întunecate între francmasoni şi Atlantida. Ce se va întâmpla cu lumea atunci când masonii vor pune mâna pe putere

de P.I.   •   23 Sep 2014   •   10:57 Comenteaza
Legăturile întunecate între francmasoni şi Atlantida. Ce se va întâmpla cu lumea atunci când masonii vor pune mâna pe putere 542
Există oameni care pretind că francmasonii constituie o frăție secretă a forțelor întunericului, deosebit de puternică, plănuind să domine planeta. Potrivit unor experți în ocultism, Supremul Arhitect al Universului, venerat de masoni, nu este altul decât Lucifer, deghizat în literatura masonică sub denumiri ca Zoroastru, Shiva, Abaddon și alte înfățișări ale divinității păgâne.

Așa-numitele scrieri sacre ale francmasoneriei, ca și ritualurile, inițierile și saluturile secrete își au originea în religiile romane ale misterelor, în ritualurile egiptene și în păgânismul babilonian. Adesea, francmasoneria este considerată deosebit de influentă asupra fiecărui aspect al societății americane, inclusiv asupra monedei naționale, dolarul. Pe aversul bancnotei de un dolar se află portretul lui George Washington, un mason înfocat, care a îmbrăcat șorțul masonic și a prezidat inaugurarea Capitoliului Statelor Unite, scrie efemeride.ro.

Cealaltă față a bancnotei reprezintă, în dreapta, Marele Sigiliu al SUA. În interiorul lui se află un vultur, cu săgeți într-o gheară și o ramură de măslin în cealaltă și în cioc o flamură pe care scrie E Pluribus Unum. În partea opusă, deci în stânga bancnotei, se află o piramidă incompletă cu un ochi plutind într-un triunghi strălucitor, în locul pietrei unghiulare. Deasupra ochiului stă scris Annuit Coeptis, tradus de obicei prin el ne-a ajutat în acțiunea noastră, iar pe un pergament, dedesubt, se găsește sloganul Novus Ordo Seclorum, o nouă ordine a vremurilor.

Cei mai mulți savanți sunt de acord că piramida de pe bancnotă este Marea Piramidă a lui Keops din Gizeh care, pentru un mason, reprezintă emblema continuității meșteșugului francmasoneriei, din zorii civilizației, în Egipt, până în zilele noastre. Pentru francmasoni este și o reamintire a faptului că civilizația egipteană ar fi fost întemeiată de supraviețuitori de pe Atlantida și că SUA constituie Noua Atlantidă, profețită de marele maestru mason Sir Francis Bacon.

Piramida cu ochiul atotvăzător îl reprezintă pe Marele Arhitect al Universului, care i-a călăuzit pe părinții fondatori ai SUA la întemeierea națiunii, care într-o zi se va dovedi moștenitoarea străvechilor mistere ale Atlantidei și va reda omenirii paradisul terestru existent în epoca de aur a antichităților. 

http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu