vineri, 19 septembrie 2014

În coordonare cu Moscova și Budapesta și în complicitate cu cozi de topor din partidele românești, UDMR încearcă să destabilizeze situația din România


În coordonare cu Moscova și Budapesta și în complicitate cu cozi de topor din partidele românești, UDMR încearcă să destabilizeze situația din România
După ce din 1990 până în prezent o clasă politică românească lașă și fără viziune a transformat drepturile legitime ale minorității maghiare în privilegii și a contribuit nemijlocit la slăbirea statului român, suprafinanțând organizații antistatale de genul UDMR, iată că, în contextul în care agresiunea Moscovei din Ucraina extinsă subversiv în R. Moldova și amenințând schizofrenic cu ocuparea Bucureștiului, în perfectă coordonare cu axa Budapesta –Moscova, UDMR lovește statul român încercând destabilizarea acestuia.
Proiectul de autonomie teritorială pe criterii etnice lansat într-un limbaj îmbietor și mieros de către Kelemen Hunor este o lovitură tactică bine gândită dată unui stat condus de o clasă politică aproape dementă în acțiunile sale de autodistrugere a propriei țări.
Tot felul de incompetenți de prin serviciile secrete, unii trădători alții proști, încurajați de complicități politice la fel de trădătoare dintre partidele românești și UDMR, au recomandat mereu acordarea a tot mai multe drepturi, care s-au transformat în privilegii, unei organizații antistatale construite ca atare încă de la înființarea sa. Aceeași trădători au asistat și asistă pasiv la vinderea resurselor Țării și la distrugerea capacităților strategice ale României.
Întărind această cangrenă a statului român și aici ne referim nu la minoritatea maghiară ci la UDMR, clasa politică românească a transformat revendicări legitime pentru o minoritate, în privilegii acordate în sprijinul unei organizații care în coordonare cu Budapesta, dar și cu Moscova nu a urmărit, încă de la înființarea sa, decât segregarea de restul populației majoritare, asimilarea populației românești din județele pe care grofii maghiari le conduc din 1990 fără încetare, slăbirea statului român, construirea unor instituții paralele cu cele ale statului și introducerea printr-o campanie de dezinformare continuuă în mass-media de limbă maghiară, a unor repere false în mentalul colectiv al unei populații maghiare, deja enclavizate prin necunoașterea limbii române.
Dacă se va trezi, statul român încă poate face ceva pentru salvarea sa. Asta dacă va ieși din paralizia în care îl ține o clasă politică, în marea sa majoritate imundă, sprijinită de tot felul de imbecili de prin serviciile secrete care prin incompetență, prostie și trădare dar și prin goana după privilegii, sunt gata să spună și să facă orice numai ca să se îmbogățească sau să le ofere iluzia puterii.
Uitând însă că puterea reală o au numai dacă statul român este și va rămâne puternic ca instrument principal de dezvoltare și continuitate a Neamului Românesc în slujba căruia este. Dacă Neamul piere, este asimilat (așa cum se întâmplă acum în Harghita și Covasna, dar și în Ucraina, Serbia, Ungaria, Albania, Grecia, Bulgaria, Macedonia, Croația unde trăiesc români autohtoni) sau pleacă aiurea în lume, statul își pierde argumentul existenței sale.
Un singur amănunt le-a scăpat extremiștilor maghiari și complicilor lor de la EST sau de la Vest. Acela că așa cum NATO și SUA nu și-au pus problema despărțirii Scoției de Regatul Unit, cu atât mai mult nu vor admite destabilizarea frontierei de Est a NATO și a unui pilon strategic al SUA, care este România în acest moment. Iar în această ecuație politicienii români complici ai destabilizării și proștii sau trădătorii de prin serviciile secrete nu sunt decât niște consumabile rejetabile!
Romanian Global News
http://www.napocanews.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu