vineri, 19 septembrie 2014

Ce se întâmplă SUB pământ, în RUSIA. Oamenii de ştiinţă au FUGIT de spaimă, când şi-au dat seama ce au descoperit

de P.I.   •   19 Sep 2014   •   07:27 Comenteaza
Ce se întâmplă SUB pământ, în RUSIA. Oamenii de ştiinţă au FUGIT de spaimă, când şi-au dat seama ce au descoperit 542
Mai mulți geologi sovietici au declarat în 1989, după ce au săpat o groapă cu adâncime de 14 km, pe Insula Kola, Siberia, că au auzit țipete umane. Țipetele celor condamnați în iad. Oamenii de știință s-au temut să nu elibereze forțele răului pe Pământ.

Groapa a fost săpată în scopul studierii mișcării plăcilor tectonice, de către cercetătorii finlandezi. Geologul sovietic Azzacov a declarat că o creatură înaripată a ieșit din hăurile acestei găuri, înainte de a se coborî microfoane dezvăluind strigătele unor condamnați.

Ca și comunist, nu cred în Biblie, nici în existența raiului, dar ca om de știință acum cred în existența iadului, a spus Azzacov.


Această dramă terifiantă s-a petrecut și savanților sovietici, care au săpat un sit în Siberia. Foreza a început să se rotească amețitor, indicând faptul că a fost atins un buzunar larg sau o cavernă goală. Termometrele au indicat o creștere semnificativă, până când temperatura a ajuns la 2000 de grade F.

Când au retras foreza, "o creatură cu colți imenși și ochi malefici a apărut dintr-un nor gazos și a început să urle ca un animal sălbatic", spun cei care au fost martori la straniul incident. Unii dintre muncitori au fugit, dar alții au rămas să vadă ce se întâmplă. Au coborât microfoane, dar în loc de a auzi zgomotul produs de mișcarea plăcilor tectonice, au auzit o voce umană urlând de durere, scrie efemeride.ro.

Cercetătorii au înregistrat totul pe bandă magnetică.

După acest incident, cercetările au fost oprite și puțul a fost acoperit cu pământ. Responsabilii sovietici au refuzat să facă comentarii referitor la raportul anchetei.

http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu