luni, 29 septembrie 2014

Ho’oponopono - terapia iertării. Află cum poți să te vindeci cu puterea gândului bun

 Bolile trupesti vin din negativitatea unor ganduri, din propriile erori de judecata. Criticile din partea celorlalti nu sunt decat reamintiri a ceea ce gandim, de fapt, noi insine despre noi. Cu un nume extrem de ciudat,  tehnica Ho’oponopono  este o arta si o terapie straveche hawaiiana, care ne invata ca realitatea este formata din gandurile noastre despre oameni si situatiile cu care ne confruntam zi de zi

in Stiinta pe 30 Iunie 2014, 20:33 1 Comentariu Tipareste
rss
 Am venit pe Pamant pentru a afla cine suntem cu adevarat. Contrar aparentelor, am venit aici pentru a fi liberi. Liberi de ceea ce credem ca ne dorim si liberi de ceea ce credem ca nu ne dorim. Libertatea vine din detasare, iar atunci cand suntem in starea de Zero, neconditionati de nimeni si nimic, atunci suntem in echilibru, iar TOTUL ESTE POSIBIL.


Ce este Ho’oponopono?

Cu un nume extrem de ciudat, tehnica Ho’oponopono este o arta straveche hawaiiana, care ne invata ca realitatea este formata din gandurile noastre despre oameni si situatiile cu care ne confruntam zi de zi si ca tot ceea ce este in viata noastra suntem noi si “programele” noastre. De cele mai multe ori credem ca avem liber arbitru, dar acesta este conditionat de gandurile care ne conduc si de care nu suntem constienti. Adevarata putere de a alege consta in detasare, in intelegerea faptului ca totul are un sens, chiar daca nu il constientizezi pe moment. Iar daca ceva nu iti place sau nu iti convine la tine sau la situatiile cu care te confrunti, poti apasa, pur si simplu, tasta “delete” a calculatorului tau.

http://www.revistafelicia.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu