joi, 28 august 2014

Google vrea sa transforme orice televizor într-unul inteligent

Google vrea să aducă experienţa Android pe orice televizor. Compania lucrează la dezvoltarea unui card inteligent care va aduce pe micul ecran toată experienţa multimedia de pe internet, de la filme şi seriale, la concerte, jocuri şi reţele sociale. 

 0  0
 
Potrivit unor documente Google, prezentate de GadgetReport.ro, noul set-top-box ar urma să ia forma unui simplu card inteligent care se va introduce in televizor, in HDMI sau in slotul CAM, si va aduce pe ecran o interfata cu aplicatii diverse ce vor facilita accesul la filme, seriale, muzica si jocuri, direct de pe internet.Utilizatorii vor putea sa navigheze in meniu folosindu-se de un o telecomanda speciala, cu activare vocala.
 Google promite ca pentru a ajunge la un film sau un joc, nu va trebui sa dam mai mult de trei clickuri, asta pentru ca interfata va fi una intuitiva, realizata sub forma unor carduri, ca in Google Now. Utilizatorii vor primi, astfel, pe ecran recomandari privind filmele, serialele si jocurile, pe baza unui algoritm care analizeaza cautarile anterioare.
 Noul Android TV ar urma sa includa, bineinteles, si aplicatiile devenite standard in industrie, precum Vevo, Netflix, Hulu, Pandora dar si aplicatii native - Play Movies, YouTube si Hangouts.
 Cum va arăta sistemul aflati din emisiunea Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro si difuzata astazi la Realitatea TV. Inregistrarea emisiunii o vedeti AICI.

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/google-vrea-sa-transforme-orice-televizor-intr-unul-inteligent_1512617.html#ixzz3BgZReHFK
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu