joi, 28 august 2014

Cât de mult vei trăi, în funcție de zodie

Ziua în care te-ai născut influențează momentul în care vei trece în neființă, potrivit astrologilor, care și-au făcut o idee despre cât de mult vei trăi în funcție de zodie. Află mai departe care sunt cele mai longevive zodii.
de Consuela Stratulat, 27 August 2014

  • Sursa Foto: thinkstockphotos.com
Berbec. Ești o persoană care reușește deseori să îi scoată din sărite pe ceilalți. Îți place să îți asumi riscuri și de multe ori îți pui sănătatea în pericol. Poți trăi și până la 85 de ani, când poți muri în urma unui infarct. Dorința ta te aventură îți poate aduce, însă, moartea la vârste fragede, în accidente de mașină.

Taur

Ești practic și persistent, ai o ambiție extraordinară și muncești din greu pentru a ajunge unde îți dorești. Ești perceput ca un om încăpățânat, iar atitudinea ta neliniștită îți consumă energia. Vei muri, însă, la bătrânețe, după 90 de ani, din cauze naturale.  În cazuri rare, îți poți pierde viața în tinerețe, în timp ce spargi o bancă sau ești supus unei operații.

Gemeni

Ai o minte ageră și ești plăcut de foarte mulți oameni, care cred despre tine că ești bisexual. Chiar dacă vei primi atenție din multe părți, vei atinge cu greu fericirea, pentru că ești înclinat să aștepți prea mult și să oferi prea puțin. Urăști să lași bacșiș sau să dai bani pentru cauze nobile. Gemenii sunt recunoscuți pentru înclinația lor spre incest, iar viața lor dezordonată și plină de abuzuri le pot aduce moartea în jurul vârstei de 45 de ani. În cazuri fericite, trăiesc și până la 85 de ani, când pot muri de claustrofobie.

Rac

Ție îți plac oamenii și vrei să îi ajuți de fiecare dată, însă vei fi perceput ca un om slab și ușor de manipulat. Pentru că îți pasă de ceilalți, nu prea ai grijă de tine, dar cu toate acestea, ai șanse să trăiești cel mai mult din tot zodiacul. Majoritatea nativilor ajung până la 95 de ani și mor din cauze naturale. Alteori, o boală la stomac îți poate cauza moartea mai devreme.

Leu

Tu crezi că ești un lider înnăscut, dar oamenii cred că ești un idiot. Cei mai mulți Lei sunt încăpățânați, vanitoși și nu suportă să fie criticați. Ai înclinație spre comiterea de infracțiuni, dar aroganța și obiceiurile tale imorale nu te vor împiedica să trăiești până la 90 de ani. Dacă nu ajungi până la acea vârstă, cel mai probabil ai fost ucis de cineva pentru bani sau din cauza atitudinii tale.

Fecioară

Tu ești o persoană logică și nu suporți dezorganizarea. Ești rece și nu îți arăți sentimentele, iar uneori poți să adormi în timp ce faci sex. Fecioarele sunt șoferi buni sau proxeneti și au toate șansele să moară devreme, din cauza unor probleme de sănătate. Dacă ești norocos, însă, poți trăi și până la 80 de ani.

Balanță

Firea ta artistică îți dă bătăi de cap când vine vorba de acceptarea realității. Dacă ești bărbat, ai multe șanse să fii homosexual, iar dacă ești femeie, poți face mulți bani ca prostituată. De cele mai multe ori, însă, firea ta boemă îți scade considerabil șansele de a avea o carieră sau de a te îmbogăți. Balanțele au cele mai mari șanse să moară din cauza unor boli venerice. Dacă nu duci o viață plină de abuzuri, poți ajunge și până la 100 de ani.

Scorpion

Tu ești foarte priceput în afaceri, iar perspicacitatea ta îi face pe ceilalți să nu aibă încredere în tine. Pentru că nu există nicio limită morală pentru tine, ai toate șansele să faci avere. Totuși, caracterul tău le va da bătai de cap celorlalți și riști să fii ucis în perioada ta de glorie. Dacă scapi de furia celorlalți, a ta te va consuma, pentru că te întristezi ușor și nu ierți foarte repede. În cel mai bun caz, ajungi să trăiești până la 60 de ani.

Săgetător

Ești o persoană plină de optimism și entuziasm, iar firea ta pozitivă te face să te bazezi mai mult decât trebuie pe noroc, deoarece nu ai niciun talent. Cei mai mulți Săgetători sunt alcoolici sau ajung să abuzeze de alte substanțe periculoase, dar cu toate acestea, duc o viață lungă. Poți trăi și până la 90 de ani.

Capricorn

Ești o fire conservatoare și îți este teamă să îți asumi riscuri. Ești leneș și nu prea îți place să faci nimic, de aceea nu vei avea o carieră strălucită. Pentru că nu te consumi și nu îți place munca, vei trăi până la 80 de ani.

Vărsător

Ai o minte inventivă și ești înclinat spre progres, deși oamenii cred despre tine că nu ești foarte inteligent. Minți cam mult și ai tendința de a fi neglijent, lipsit de practică, iar cel mai mare defect al tău este că nu înveți din greșeli. Te detașezi foarte ușor de probleme și de aceea vei trăi mult, chiar și până la 90 de ani. Există șanse să mori în brațele unei persoane dragi.

Pești

Ai o imaginație bogată și crezi deseori că ești urmărit de spioni sau poliție. Ceilalți nu sunt influențați de tine și ești perceput ca un om fără putere. Îți lipsește încrederea în sine și ești, de multe ori, laș, însă abuzezi de putere în fața persoanelor fără apărare. Viața ta este destul de zbuciumată, dar poți trăi și până la 80 de ani.

Sursa: Cât de mult vei trăi, în funcție de zodie - Astro Fun | Unica.ro
http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/cat-mult-trai-functie-zodie-45163.html#ixzz3Bh23s2HT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu