luni, 25 august 2014

Cât de deştept eşti în funcţie de zodie?

17 ianuarie 2014 Bianca Dragomir Redactor
Cât de deştept eşti în funcţie de zodie?
S-a demonstrat ca inteligenta este ceva mai mult decat capacitatea de a rezolva niste probleme la matematica sau la fizica, fiind diferita de la individ la individ, in functie de mai multe considerente, cum ar fi abilitatile lingvistice, spatiale, kinestezice, intrapersonale.
Este foarte important cu ce tip de inteligenta te-ai nascut, iar semnul astral care te guverneaza iti defineste, cu certitudine, inteligenta.
Berbec
Formule matematici, exercitii de logica, rationalizarea unor teorii, descifrarea unor scheme abstracte - acestea sunt fleacuri pentru un Berbec pentru ca s-a nascut cu un instinct nativ de a le rezolva.
Renumiti pentru capacitatile intelectuale dezvoltate, nativii acestei zodii au si capacitatea de a-si gestiona cu usurinta propriile emotii. Asadar, da Berbecului o problema (de orice fel) si o va rezolva cat ai clipi.
Taur
Cei care s-au nascut sub acest semn astral au o inteligenta muzicala si ritmica de neegalat - de aceea pot ajunge muzicieni, compozitori sau dansatori foarte talentati.
Taurii se pot mandri cu usurinta nativa de a distinge voci, tonalitati si imbinari fonice pana la cel mai fin detaliu. Ceea ce-i poate face pe acesti nativi si foarte priceputi vorbitori de limbi straine.
Gemeni
Se spune ca nativii din Gemeni sunt povestitorii zodiacului pentru ca ei au abilitati lingvistice extrem de dezvoltate: pot deveni cu usurinta profesionisti in ale comunicarii pentru ca transforma foarte facil gandurile in cuvinte si au fluenta discursului.
Rac
Inteligenta nativilor din zodia Rac este una intrapersonala, avand o capacitate uriasa de a se autocunoaste, dar si de a-i cunoaste pe altii. Ei inteleg sentimente, emotii, frici, ganduri, reactii pe care altii nici nu le disting din intreg. Se inteleg pe sine mai mult decat o poate face un alt nativ al zodiacului cu sine insusi.
Nu intamplator, Racii devin filosofi renumiti sau intelepti, partizani ai meditatiei: au puterea de a evolua spiritual si de a-i influenta si pe cei din jurul lor in acest sens.
Leu
Niciunui Leu nu i s-a raspandit renumele de lider asa, din neant, exista multe motive care pot sustine acesta tendinta naturala a nativului.
Unul dintre acestea se contureaza chiar in jurul inteligentei lor interpersonale. Nu se cunosc atat de bine pe ei, cat ajung sa-i cunoasca pe ceilalti. Anticipeaza faptele celorlalti cu o rapiditate extraordinara, empatizeaza in mod natural cu ceilalti si le intuieste toate gandurile.
De aceea, Leii pot fi foarte buni negociatori sau foarte talentati organizatori.
Fecioara
Cu un simt al organizarii si al pragmatismului inascut, nativii din Fecioara se pot mandri cu inteligenta lor logica. Astfel, fie devin matematicieni celebri, fie invata cu usurinta limbi straine si se specializeaza pe arta comunicarii si pe domeniul gramaticii.
In tot ce fac, Fecioarele se folosesc de scheme logice, rationale, abstracte.
Balanţă
Nativii din Balanţă se nasc cu o inteligenţă interpersonală foarte bine dezvoltată - empatizează cu uşurinţă cu toţi cei cu care intră în contact şi au abilitatea de a-i manipula verbal.
Fiind foarte buni negociatori şi foarte talentaţi în arta comunicării, nativii acestei zodii reuşesc în domenii precum consilierea, avocatura, manageriatul. Pot fi oratori sau chiar scriitori/ jurnalişti foarte apreciati.
Scorpion
Nu exista un semn astral care sa aiba o orientare mai mare in spatiu decat Scorpionul. Viziunea lui spatiala poate fi debordanta.
Memoria vizuala, capacitatea de a construi prin planuri imaginare, talentul la desen tehnic, la scheme, grafice sunt calitatile care il diferentiaza pe un Scorpion din multime. Ar putea fi arhitecti, designeri, pictori, constructori talentati.
Sagetator
Odata cu acest nativ al zodiacului am ajuns la ceea ce numim inteligenta chinestezica: Sagetatorul are o motricitate iesita din comun. Abilitatea mentala de a gestiona miscarile, de a manevra obiecte sau activitati practice ii ofera Sagetatorului foarte multe atuuri.
Isi poate controla miscarile cu usurinta, de aceea sunt foarte buni aviatori, soferi, sportivi, dansatori, coregrafi etc.
Capricorn
La capitolul inteligenta, nativii din Capricorn se aseamana foarte mult cu Racii - au aceeasi inteligenta intrapersonala foarte dezvoltata.
Stiu foarte bine sa isi descrie emotiile, sa le recunoasca mai intai, isi inteleg motivatiile si procesele psihice. Autocunoasterea pentru un Capricorn poate lua forme speciale, atat de speciale incat poate deveni filosof, scriitor, pictor.
Varsator
Nativii din Varsator au o abilitate verbala la fel de interesanta ca cea a nativilor din Gemeni - se nasc cu puterea de a articula cuvinte, de a transforma propozitiile scrise in povesti de succes.
De aceea pot fi foarte buni lingvisti, avocati, consilieri vocationali, psihologi, oratori... Spre deosebire de Gemeni, sunt ceva mai lenti in exprimare, dar ceva mai echilibrati in discurs.
Pesti
Inteligenta nativului din Pesti este una aparte - el exceleaza in ceea ce priveste abilitatile spirituale.
Trec de multe ori limitele palpabile ale lumii in care traiesti, evolutia spirituala fiind pentru ei un dat. Cei mai multi devin preoti, filosofi sau clarvazatori.
 
 
 
 
 
Ţi-a plăcut acest articol? Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu