marți, 19 august 2014

Călin Popescu-Tăriceanu, candidatul PLR la prezidenţiale: Mă adresez liberalilor înşelaţi de Iohannis şi celor 7,4 milioane de români care au votat împotriva lui Băsescu la referendum

de A.M.P   •   18 Aug 2014   •   23:53 Comenteaza
Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, candidat PLR la prezidenţiale, a declarat, la "Sinteza zilei", că se adresează cu încredere tuturor celor 7,4 milioane de români care, la referendumul din 2012, au votat împotriva lui Băsescu, chiar dacă asta presupune că va concura pe acelaşi segment cu Victor Ponta, candidatul PSD la prezidenţiale.

"Eu, personal, am fost angajat într-o luptă fără menajamente cu preşedintele pe timpul mandatului meu de patru ani. Sigur că asta presupune că voi concura pe acelaşi segment cu Victor Ponta, însă sper că voi ajunge în turul II", a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu.

Totodată, Tăriceanu a afirmat că se adresează electoratului liberal din România, care s-a simţit înşelat de deciziile luate de noul lider PNL, Klaus Iohannis, despre care susţine că  "nu are o identitate liberală", el fiind "liderul unui partid care nu are niciun fel de ideologie şi care este creaţia persoanlă a lui Băsescu".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu