vineri, 16 mai 2014

Rusia face PREVIZIUNI: "Europa se va DESTRĂMA. Întreaga lume se va confrunta cu o criza FĂRĂ PRECEDENT"

de O.P.   •   16 Mai 2014   •   09:16 Comenteaza
Rusia face PREVIZIUNI: "Europa se va DESTRĂMA. Întreaga lume se va confrunta cu o criza FĂRĂ PRECEDENT" 442
"Încă din 1999 am spus că lumea se va confrunta cu o criză fără precedent, care va începe după venirea celui de-al 44-lea președinte al Statelor Unite", a spus celebrul astrolog rus, Pavel Globa.

Potrivit acestuia, indicații asupra acestui fapt sunt încă în lucrările din secolul al XVI-lea ale astrologului rus Vasilii Nemcin, care vorbea despre șocurile care vor veni de dincolo de ocean, cînd în țara de peste mări va fi la putere al 44-lea conducător. Nemcin îl numește "omul negru". "În 1999 eu credeam că "omul negru" este menționat într-un sens alegoric, dar s-a dovedit că "negru" a fost folosit în sens literal. Ca rezultat, am greșit cu cîteva luni, căci criza s-a început cu puțin timp înainte de venirea lui Obama, dar este o eroare permisă", a spus astrologul.

Potrivit lui Globa, "Statele Unite ca principala putere a lumii nu au un mare viitor". Cât despre Uniunea Europeană, o aşteaptă un viitor și mai trist. "În locul unei Europe unice vor apărea mai multe asociații. Scandinavia și țările baltice vor forma Uniunea de Nord, care va fi succesoarea Ligii Hanseatice. Franța, Italia și Spania se vor uni în Uniunea Sud-Europeană etc. UE ar putea să rămînă ca formațiune, însă doar pe hîrtie", a spus Pavel Globa. 

http://www.antena3.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu