joi, 24 aprilie 2014

Viespea ucigaşă ameninţă Marea Britanie!

astăzi, 11:00

Locuitorii Marii Britanii sunt terorizaţi de informaţiile potrivit cărora, după ce au omorât şase persoane în Franţa, un roi de viespi ucigaşe gigant se îndreaptă către ţara lor.

Viespea ucigaşă ameninţă Marea Britanie!
Viespile asiatice au produs panică printre locuitorii din Franţa, de la "sosirea" lor, în 2004, pe un vas chinezesc care transporta vase de ceramică. 
Viespile uriaşe pot atinge o lungime de până la 5 centimetri, de două ori mai mult decât suratele lor normale, iar acul are şase milimetri lungime.
Atenţionarea privind viespile uriaşe a fost făcută într-un raport al Comitetului britanic de Audit al Mediului (EAC -  Environmental Audit Committee), în care se arată că "Unele specii invazive pot avea efecte directe asupra sănătăţii oamenilor. Este şi cazul Viespii Asiatice, care ar putea ajunge în curând în Marea Britanie după ce a omorât şase persoane în Franţa".
Pe lângă viespile uriaşe, motive de îngrijorare pentru britanici sunt invazia de şobolani, de creveţi ucigaşi, dar şi alte plante şi animale care atacă ţărmurile Marii britanii cu o intensitate nemaiîntâlnită până acum.


Autor:
Marian Andrei
Sursa:
mirror.co.uk
mirror.co.uk
Sursa-foto:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu