marți, 22 aprilie 2014

Mesajul lui Năstase din închisoare: „Nu sunt trist sau resemnat, sunt dezamăgit”

Din spatele gratiilor, Adrian Năstase a transmis un mesaj de Paşte celor care îl urmăresc pe blog. Fostul premier nu se declară „trist sau resemnat”, ci „dezamăgit”, susţinând că pentru el „anul ăsta, sărbătorile Pascale înseamnă mai mult drumul Golgotei”
Fostul premier Adrian Năstase scrie, pe blog, că, pentru el,  „anul ăsta, sărbătorile Pascale înseamnă mai mult drumul Golgotei”. 
„Sigur, aştept primăvara şi mă bucură Învierea dar, şi în această dimineaţă, uşa de la camera mea s-a putut deschide numai din afară. În noaptea de Înviere, pe care o petreceam cu familia – de obicei mergând la biserica din Cornu – am citit şi am ciocnit ouă roşii cu mine însumi”, scrie el, declarând că abia aşteaptă să vină în vizită soţia şi fiul său.
Năstase susţine că nu este „trist sau resemnat”. „Sunt însă dezamăgit să văd cum repetăm, an de an, Drumul nostru, al Crucii”, scrie el urându-le celor care citesc Sărbători Fericite.

Citeşte şi SCRISOAREA I de la Rahova, de Adrian Năstase: fostul premier îi reproşează partidului său CĂ N-A FĂCUT NIMIC să schimbe „mecanismele din Justiţie controlate de Băsescu”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu