vineri, 28 februarie 2014

"Aşa arată Raiul pe Pământ". Insula din mijlocul lui "Nicăieri" pe care trăiesc 48 de oameni. "E o viaţă PERFECTĂ"

de O.P.   •   27 Feb 2014   •   10:26 Comenteaza
"Aşa arată Raiul pe Pământ". Insula din mijlocul lui "Nicăieri" pe care trăiesc 48 de oameni. "E o viaţă PERFECTĂ" 442
Nu au grija zilei de mâine, nu se preocupă de rate la bancă, de credite, de combustibil, de haine sau ce vor mânca a doua zi. Aceşti locuitori s-au declarat a fi cei mai fericiţi oameni din lume.

Insula vulcanică Pitcairn se află în mijlocul Oceanului Pacific şi este colonie britanică încă din 1838. 48 de oameni locuiesc aici şi spun că nu ar pleca nici în ruptul capului "spre civilizaţie".

Toţi locuitorii se cunosc pe nume, participă toţi la zilele de naştere sau petrecerile care se dau pe insulă, iar casele lor sunt mereu descuiate.

"Aici principala cauză a morţii este bătrâneţea", spun locuitorii. Deoarece aerul nu este aproape deloc poluat, mâncarea este 100% bio, bolile nu îşi "fac cuib" pe această insulă.

Din nefericire populaţia de pe insulă se confruntă cu o lipsă de tineri: sunt doar 8 copii pe insulă, iar doi dintre ei vor pleca la studii în Noua Zeelandă.

Principala sursă de venit este turismul, asta chiar dacă foarte puţini "temerari" se încumetă să vină până aici pentru  vacanţă.

Imaginile din galeria foto de mai sus vorbesc de la sine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu