miercuri, 29 ianuarie 2014

O fetiță LEVITEAZĂ, un băiețel MERGE PE TAVAN! Medici și polițiști, în stare de ȘOC. Subiectul, preluat de toată presa internațională (VIDEO)


O fetiță LEVITEAZĂ, un băiețel MERGE PE TAVAN! Medici și polițiști, în stare de ȘOC. Subiectul, preluat de toată presa internațională (VIDEO)
Mărturiile cutremurătoare ale locuitorilor din orașul Gary, Indiana, legate de o presupusă casă bântuită, șochează o lumea întreagă.
Presa internațională a preluat o poveste incredibilă care îi face pe oameni să se întrebe dacă existența fantomelor și a demonilor este reală, scrie New York Daily News.
Mama celor trei copii susține că demonii au fost cei care au făcut ca fiica ei în vârstă de 12 ani să leviteze deasupra patului, iar pe băiatul de 9 ani să meargă pe tavanul unui spital.
Șocant este faptul că aceste mărturii sunt susținute de un raport al medicilor și al polițiștilor.
Pentru Latoya Ammons, totul a început când s-a mutat, împreună cu familia, într-o casă nouă. După câteva zile, lucruri ciudate au început să se întâmple prin locuință, cei trei copii începând să manifeste un comportament bizar.
Într-o seară, în timp ce mai mulți prieteni se aflau în vizită în casa femeii, Latoya a mers să vadă dacă fiica ei de 12 ani s-a culcat. Când a deschis ușa, femeia a înlemnit: fetița ei levita deasupra patului, fiind inconstientă. Prietenii femeii, care au văzut și ei scena, au început sa se roage, iar după câteva minute, copila a căzut pe pat. Micuța nu și-a adus însă aminte absolut nimic din ceea ce se întâmplase, povestesc martorii.
După mai multe astfel de episoade, Latoya a apelat la ajutorul unui preot, care a făcut o exorcizare a casei. O clarvăzătoare i-a spus femeii că în casă se află 200 de demoni.
Însă nici exorcizarea nu a dat rezultate, incidentele bizare continuând. Femeia a povestit cum băiatul cel mic se închidea în dulap și vorbea cu un alt copil, pe care nimeni altcineva nu îl vedea. Într-o altă zi, copilul a fost aruncat din cadă fără ca mama lui să pună mâna pe el.
Speriată de ceea ce se întâmplă, Latoya și-a luat copiii și a mers la spital pentru a face un set de analize. În documentele spitalului, făcute publice, apar declarațiile medicilor și asistentelor care s-au ocupat de ei.
În timp ce era examinat, copilul cel mic a fost izbit de perete fără ca asistenta să îl atingă.
Copiii au fost văzuți și de un psihiatru pentru a vedea dacă au probleme de natură psihică. În timpul discuției, medicul a remarcat cum copilul cel mic a început să meargă înapoi și să urce pe perete până în tavan.
Mai mult, la un moment dat, acesta și-a pus mâinile în jurul gâtului fratelui mai mare și i-a spus: “Este timpul să mori! O să te omor!”
În urma incidentelor raportate, cazul a fost preluat de poliția din Indiana.
Un ofițer a declarat că, după vizita făcută în casa femeii, a început să creadă în existența demonilor și a stafiilor. El a jurat chiar să nu mai intre vreodată în acea locuință.
Șeful Poliției din Gary, Charles Austin, a declarat pentru Daily Mail, că îi era frică să intre în casă noaptea, mai ales că a văzut obiecte mișcându-se singure și a înregistrat cu reportofonul tot felul de sunete înfricoșătoare.
Preotul catolic Father Michael Maginot, care a făcut ritualul de exorcizare în casa lui Ammons, a spus că le-a dat reporterilor Daily Mail înregistrări audio și video care arată tot felul de lucuri bizare care au avut loc în casă.
Sursa: Jurnalul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu