sâmbătă, 3 august 2013

Imaginea care a stârnit controverse pe Google Earth: ce apare în această regiune foarte izolată din Kazahstan

Publicat la: 03.08.2013 12:55 Ultima actualizare: 03.08.2013 15:04
O pentagramă uriaşă a fost săpată lângă un lac din Kazahstan, formaţiunea fiind descoperită cu ajutorul programului Google Earth, scrie Daily Mail.
Nimeni nu ştie cum a apărut respectiva pentagramă, considerată un simbol al diavolului. Steaua respectivă are 366 de metri diametru şi este situată în nordul Kazahstanului, într-o regiune foarte izolată.

Unii dintre cei care au văzut pentagrama consideră că ar putea fi opera unui cult satanic, în timp ce alţii cred că steaua reprezintă rămăşiţele unei baze militare ruseşti. „E probabil un sit abandonat pentru rachete sol-aer. Am fost pilot militar şi ştiu că sovieticii foloseau astfel de lucruri. Forma (n.r. de pentagramă) are de-a face cu modul în care funcţionează radarele lor. Probabil baza era folosită pentru urmărirea rachetelor Soyuz”, a scris un utilizator din Seattle pe site-ul Livescience.
Pe de altă parte, pentagrama din Kazahstan a fost marcată pe Google Earth de doi utilizatori numiţi Adam şi Lucifer, două nume care au legătură cu diavolul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu