miercuri, 31 iulie 2013

Ponta: Declaraţiile lui Tokes sunt penale şi ar fi trebuit sancţionate dacă România avea preşedinte

Ponta: Declaraţiile lui Tokes sunt penale şi ar fi trebuit sancţionate dacă România avea preşedinte

Declaraţiile europarlamentarului Laszlo Tokes nu sunt doar insultătoare, ci chiar penale şi ar fi trebuit sancţionate şi de preşedintele Traian Băsescu dacă România ar fi avut un preşedinte, a afirmat premierul Victor Ponta.
Europarlamentarul Laszlo Tokes i-a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, sâmbătă, la Băile Tuşnad, ca împreună cu Guvernul pe care îl conduce să construiască un sistem de cooperare naţională, astfel încât să ofere “protectorat” Transilvaniei, “aşa cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud”.
El a mai spus că trebuie să fie selectaţi specialişti care să realizeze un drapel al Transilvaniei, pentru că “secuimea are un steag”, şi împreună, prin cele două, maghiarimea să meargă mai departe “pe această cale a autonomiei, a autonomiei secuimii”, susţinând totodată că Băile Tuşnad, unde se desfăşoară Universitatea de Vară “Balvanyos, reprezintă o zonă autonomă a Ţinutului Secuiesc.
Sursa;Mediafax

http://www.napocanews.ro/

Un comentariu:

  1. In natura, haita de pradatori cauta intoadeuna ca victima sa fie slabita pentru a o devora mai usor.. Oare asa sa fie si socitatea romaneasca, fara vlaga?

    RăspundețiȘtergere