miercuri, 31 iulie 2013

Secretul murdar al site-urilor matrimoniale
Marți, 30 Iulie 2013, 21:42
115 vizite - 0 comentarii

DISTRIBUIE PE GOOGLE+
click pe poza: FOTO (1)


Firmele de internet dating si site-urile matrimoniale au fost obiectul unei investigatii BBC, jurnalistii afland un lucru foarte interesant despre utilizatorii acestor site-uri. Majoritatea utilizatorilor acestor site-uri sunt...fake, adica nu exista o persoana adevarata in spatele informatiilor oferite. Conturile au fost create automat, folosind date de identificare reale obtinute, bineinteles, fără permisiunea acestora. Informatiile au fost apoi folosite pentru a crea profile false, concepute pentru a atrage clienții.
De asemenea, unele site-uri de internet dating, matrimoniale (matchmaking) cumparara frecvent date personale de pe "piata neagra digitala", si le folosesc pentru conturi noi. Acest lucru se face pentru a stimula artificial numărul de persoane care par să  utilizeze serviciile site-ului, contribuind astfel la atragerea mai multor clienți pe site-ul respectiv, scrie jurnalul.ro.
Industria de Internet dating este considerata ca ar avea o valoare de aproape trei miliarde de euro pe an, la nivel mondial, si se estimeaza ca ar exista in jur de 1.500 de site-uri de dating online numai in Marea Britanie. Aproape sase milioane de britanici au folosit site-urile de matchmaking anul trecut.
Ancheta a fost lansata după ce s-au inregistrat un numar foarte mare de plângeri de la clienții care foloseau site-urile de dating in mor real.

Taguri:   matrimoniale,  murdar,  secret,  siteuri,  
Autor:    Realitatea.netSursa:   www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu