luni, 10 iunie 2013

Piloţi britanici fac dezvăluiri uimitoare despre întâlnirea cu doua OZN-uri


Piloţi britanici fac dezvăluiri uimitoare despre întâlnirea cu doua OZN-uri
Gol in secunda 3Politia se tine de glumeCe patesc smecherasii rusi care depasesc coloana pe contrasens?Sirena filmata pe o plaja din IsraelPilotii a trei avioane de pasageri au facut dezvaluiri uimitoare privind intalnirea cu doua OZN-uri deasupra sediului Bisericii Scientologice din Marea Britanie. Pilotii au vazut doua discuri argintii care au zburat in preajma avioanelor de pasageri.
Obiectele zburatoare neidentificate au aparut pe radarele controlorilor de trafic, iar ulterior au disparut brusc, potrivit Daily Mail.
Pilotii celor trei avioane care se apropiau de aeroportul Gatwick au raportat ca au vazut doua discuri plate argintii care au zburat la numai 30 de metri de unul dintre avioanele respective, un Boeing 777.
Intalnirea cu OZN-urile a fost cercetat de Airprox Board din Marea Britanie, incidentul avand loc pe 30 decembrie anul trecut.
Avionul Boieng 777 zbura deasupra Bisericii Scientologice din East Grinstead, cu cateva minute inainte de aterizare, cand toti cei trei piloti au reperat obiectele la aproximativ 30 de metri mai jos, deplasandu-se foarte incet sau stationand, potrivit raportului intocmit.
Un alt avion, un Boeing 767 a reperat cele doua discuri argintii care se aflau la circa 300 de metri deasupra solului. Un Airbus A319 a aterizat inainte ca obiectele neidentificate sa dispara de pe ecranele radarelor.
Sursa: Ziare.com /

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu