luni, 10 iunie 2013

Ce se va petrece cu VREMEA în 2013. "Impactul va fi DEVASTATOR asupra planetei. În istorie nu s-a mai petrecut asta"

de O.P.   •   10 Iun 2013   •   12:06 Comenteaza
Ce se va petrece cu VREMEA în 2013. "Impactul va fi DEVASTATOR asupra planetei. În istorie nu s-a mai petrecut asta" 442
Schimbările climatice se pot vedea cu ochiul liber. De la un an la altul temperaturile parcă o iau razna: ninge în deşert, este caniculă în Laponia, în zone care erau demult acoperite cu gheaţă, acum a început să înverzească iarba, iar fenomenele meteorologice extreme sunt din ce în ce mai frecvente.

Şi în România am experimentat astfel de schimbări: dacă începutul lunii mai a debutat cu temperaturi ca în mijlocul verii, în luna iunie ploile au făcut ravagii. Furtunile şi vijeliile au măturat ţara dintr-un capăt într-altul şi meteorologii nu ne dau veşti bune.

Pe acest fundal, programul care face predicţii pe internet - Webbot - continuă să aducă veşti proaste pentru anul 2013. Iată profeţiile din acest an:

"Evenimentele naturale extreme vor lăsa zone întregi ale Pământului fără curent şi internet. Furtunile solare vor lovi planeta Pământ, iar impactul va fi devastator: comunicaţiile vor avea de suferit, iar pierderile vor fi de ordinul sutelor de milioane de dolari", spune Webbot..

Mai mult, cutremure majore vor avea loc în diferite zone ale globului, unele dintre ele urmate de tsunami. Aceste cutremure se vor înregistra în zonele de coastă şi în ţări precum Chile, Peru, Australia, Indonezia, SUA, Japonia. Aceste state menţionate ar putea fi afectate de cutremure şi tsunami.

Dacă aceste evenimente se vor produce, vor fi atât de puternice încât acestor ţări le va lua ani buni ca să-şi revină.

Webbot face previziuni şi cu privire la erupţia vulcanului Krakatau, ce se apropie de punctul său culminant după care se va produce o erupție cum nu s-a mai văzut până în prezent.



Se estimează că pagubele materiale vor fi ordinul a 2 trilioane de dolari americani. Această sumă este de-a dreptul imposibil de imaginat, dar Krakatau este unul dintre cei mai mari vulcani din lume.

Este situat în Indonezia, în strâmtoarea Sunda, la 50 de km de coasta de vest a insulei Java și la 40 de km de insula Sumatra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu