luni, 3 iunie 2013

Ce pret plateste Traian Basescu pentru Miscarea Populara
Luni, 03 Iunie 2013, 09:14
115 vizite - 0 comentarii
click pe poza: FOTO (1)



Artizan al noului proiect politic de dreapta, presedintele Traian Basescu a fost luat la tinta de adversarii sai, care par mai hotarati ca niciodata sa-i puna bete-n roate.

Pentru inceput, seful statului a fost acuzat ca a incalcat Constitutia atunci cand a girat  Fundatia ”Miscarea Populara” si partidul care urmeaza sa se formeze in jurul acesteia. Ulterior, Basescu a fost gasit vinovat si de faptul ca le-a permis consilierilor sai sa mearga la o actiune a fundatiei cu autoturismele Administratiei Prezidentiale. Pentru aceste „pacate” seful statului trebuie sa plateasca. Cel putin asa sustine vicepresedintele PNL Ovidiu Silaghi, care propune ca la viitoarea rectificare bugetara fondurile Presedintiei sa fie reduse.
„Pentru ca astfel de abuzuri sa nu se mai repete si pentru faptul (iata, aceasta deplasare, dar poate si altele, de care nu s-a aflat, o dovedeste) ca Administratia Prezidentiala dispune de fonduri care ii prisosesc, se impune cu necesitate, atunci cand va avea loc rectificarea bugetara, sa-i fie diminuate fondurile alocate pentru cheltuieli. Exista numeroase sectoare care au nevoie ca aerul de orice leu, si iata, exista si o sursa de unde se pot obtine niste bani”, a mai precizat Silaghi.

Autor:    eNationalSursa:   www.enational.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu