duminică, 19 mai 2013

Ţara de 50 de ori mai mică decât România ne dă lecţii! Are autostrăzi ca în filmele Science Fiction


de O.P.   •   17 Mai 2013   •   08:17 Comenteaza (10)


Ţara de 50 de ori mai mică decât România ne dă lecţii! Are autostrăzi ca în filmele Science Fiction 442


Probabil că dacă nu s-ar fi furat atât de mult în România, ţara noastră ar fi ajuns foarte departe. Dar, cum toate acestea sunt doar scenarii, nu putem decât să ne gândim "ce ar fi fost dacă..." şi să luam exemplu de la ţări care au reuşit să construiască "imposibilul".

Ne vom opri astăzi asupra unui stat din America Centrală care are o populaţie de 1.226.383 de locuitori (în 2012), şi o suprafaţă de 50 de ori mai mică decât România.

Are un Produs Intern Brut pe cap de locuitor DUBLU faţă de cel din România, iar rezervele de petrol mustesc în pământurile lor. Vorbim despre Trinidad Tobago, statul care a reuşit să construiască nişte autostrăzi de-a dreptul impresionante, ce întrec chiar şi drumurile din statele europene foarte mari.

sursa; antena3.ro

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, dar ei nu se pot mandrii cu regi ai asfaltului s-au cu averi fabuloase, propietari de vile si terenuri ivite peste noapte! Ei muncesc pentru tara lor si nu obliga tara sa munceasca pentru ei. Cand si la noi se va aplica aceasta doctrina nu ne vom mai plange de saracia noastra1

    RăspundețiȘtergere