duminică, 19 mai 2013

Ponta: Băsescu se iluzionează! PDL a fost sancţionat deoarece austeritatea era doar pentru unii


de S.T.   •   08 Mai 2013   •   23:31 Comenteaza (11)


Ponta: Băsescu se iluzionează! PDL a fost sancţionat deoarece austeritatea era doar pentru unii 534


Premierul Victor Ponta este de părere că preşedintele Băsescu se iluzionează în ceea ce priveşte auteritatea, deoarece PDL nu a fost sancţionat pentru austeritate, ci pentru că măsurile de austeritate au fost îndreptate doar pentru o categorie de persoane în timp ce liderii politici se îmbogăţeau.
   
"Pe cei de la PDL - şi domnul Băsescu se iluzionează - oamenii nu i-au sancţionat la vot pentru că au luat măsuri de austeritate, ci pentru că austeritatea a fost doar pentru unii, iar pentru alţii, liderii politici, dimpotrivă, a fost o bogăţie fabuloasă în 2009-2011", a spus Ponta, miercuri, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".
   
Preşedintele Traian Băsescu afirmă, într-un interviu acordat "Calea Europeană" cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei pe 9 Mai, că austeritatea este "foarte rea" pentru populaţie, pentru economie, dar şi pentru politicienii care aplică astfel de măsuri, dar trebuie recunoscut că oricât de rea ar fi, are consecinţe infinit mai uşoare pentru populaţia şi economia unei ţări decât împrumuturile cu dobânzi nesustenabile de peste 6 - 7%  sau decât intrarea ţării în încetare de plăţi.

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa si este! Intrega masa de votanti a vazut ca austeritatea este suportata numai de unii si nu de toata populatia tarii asa cum ar fi fost normal. O mica paranteza;
    Legea este o bariera pe sub care trec cainii, leii sar peste ea iar boii stau la bariera respectand indicatiile ei.

    RăspundețiȘtergere