duminică, 12 mai 2013

Ce spun despre tine culorile trandafirilor

11 mai 2013 | Sorina Severin



Întotdeauna ţi-au plăcut aceste flori delicate şi pline de semnificaţii. Însă fiecare culoare ascunde şi un indiciu despre personalitatea admiratoarelor acestei flori încântătoare. Descoperă ce spune despre tine!
Roşu, dragoste şi romantism
Nu e întâmplător faptul că bărbaţii aleg să ofere partenerelor de viaţă trandafiri roşii, mai ales atunci când vor să transmită ceva important. Este culoarea universală a dragostei şi a fost folosită de-a lungul timpului ca simbol religios şi politic. Dacă-ţi plac trandafirii roşii, atunci eşti o persoană pasională, care pune preţ pe sentimente şi care este mereu atentă să răsplătească afecţiunea pe care o primeşte de la cei dragi.
Galben, veselie şi prietenie
Galbenul este culoarea bunei-dispoziţii, ceea ce înseamnă ca eşti mereu cu zâmbetul pe buze. Nu laşi niciodată necazurile să te doboare deoarece încerci să găseşti mereu partea bună a lucrurilor chiar şi atunci când situaţia pare una fără ieşire. Dăruieşte trandafiri galbeni unei persoane în cazul în care vrei să-i spui cât de mult o apreciezi sau în semn de mulţumire pentru că te-a ajutat atunci când ai avut nevoie.
Mov, nuanţa regalităţii
Nu trebuie să iei prânzul cu regina pentru a folosi această culoare. Înseamnă doar că ai standarde ridicate atunci când vine vorba să îndeplineşti o sarcină. Eşti o persoană perfecţionistă, care nu se încurcă cu jumătăţi de măsură. Pune trandafiri mov pe masă dacă ai invitate la cină persoane pe care vrei să le impresionezi sau oferă-i drept cadou de 8 martie sefei tale.
Rozul, apreciere şi admiraţie
Eşti o persoană sensibilă, mereu atentă la nevoile celor din jur. Poţi dărui trandafiri roz ca un mod de a mulţumi unei persoane dragi sau îţi poţi arăta simpatia pentru o persoană nou întâlnită.
Albul, inocenţă şi puritate
Iniţial, trandafirii albi era simbolul iubirii adevărate, însă acum toată lumea ştie că cea roșie semnifică dragostea. Totuşi, trandafirii albi sunt prima alegere când vine vorba de flori pentru nunta deoarece reprezintă unitatea şi puritatea familiei aflate la început de drum. Te poţi considera o persoană norocoasă dacă eşti admiratoarea acestei culori. Prietenii se pot baza mereu pe tine deoarece ştiu că eşti loială, iar sentimentele negative la adresa altor persoane nu-şi găsesc locul în inima ta.
sursa revista click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu