miercuri, 3 aprilie 2013

Planul secret nazist de construire a unei arme spaţiale teribile: O oglindă solară


Planul secret nazist de construire a unei arme spaţiale teribile: O oglindă solară
Planul secret nazist de construire a unei arme spaţiale teribile: O oglindă solară
Află 5 Cauze Primare ale Cancerului Ascunse de Medici.Descoperă SoluţiiUn plan secret uimitor a fost intocmit de catre nazisti pentru construirea unei arme spatiale teribile. Proiectul prevedea realizarea unei arme spatiale solare, care sa fie amplasata pe o orbita aflata la peste 35.000 de kilometri deasupra Pamantului.
Planul a fost publicat de revista Life ce a dezvaluit cum “expertii armatei SUA au facut cunostinta cu proiectul uimitor al oamenilor de stiinta germani, care isi planificasera sa construiasca o ”, potrivit, Daily Mail.
Arma era de fapt o uriasa pozitionata pe orbita si “care ar fi concentrat razele Soarelui spre un punct de pe suprafata Pamantului”.
Armata germana “spera sa foloseasca o astfel de oglinda pentru a incendia un oras inamic sau pentru a “fierbe” o parte a unui ocean”.
Ideea initiala a fost a renumitului om de stiinta, Hermann Oberth, in anul 1923. Costul estimat al proiectului a fost de 3 milioane de marci germane, iar constructia ar fi durat 15 ani.
La sfarsitul anului 1957, Oberth a fost in continuare convins ca aceasta oglinda spatiala ar fi putut deveni realitate, dar el o descria ca “arma suprema”.
In anul 1945, cand aliatii au castigat cel de-Al Doilea Razboi Mondial, ei au descoperit planul nazist de construire a giganticei arme spatiale. Germanii actualizasera propunerile lui Oberth si aveau in plan realizarea oglinzii orbitale de catre Al Treilea Reich.
Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu