sâmbătă, 30 martie 2013

Incidente Stradale - soluţia pentru obţinerea despăgubirilor din accidente de circulaţie

Publireportaj
Duminică, 03 Martie 2013 - 16:25

Advertisement

Numărul accidentelor de circulaţie este în continuă creştere, dar victimele unor astfel de incidente nedorite rămân, de multe ori, fără nici un fel de sprijin. Puţine ştiu ce cale trebuie să urmeze ulterior pentru a obţine despăgubiri materiale şi morale, indiferent dacă se aflau în maşina accidentată sau în cea care este considerată vinovată pentru producerea accidentului, indiferent dacă şoferul vinovat decedează sau nu are poliţă de asigurare ori aceasta este falsă sau nu este emisă în ţară. Sau multe alte situaţii în care victimele ori rudele acestora cred că nu au nici o şansă la vreo despăgubire de pe urma accidentului. Aici intervine firma SC Incidente Stradale SRL din Craiova, aflată pe strada Ştefan cel Mare, nr. 11, singura din zona de sud-vest a ţării cu profil principal de consultanţă pentru gestionarea despăgubirilor din accidentele rutiere.
„Încercăm să venim pe piaţă cu acest produs nou. Sunt cinci-şase firme specializate în acest sens în toată ţara, iar noi acoperim nu doar sud-vestul ţării, ci şi zona de Banat şi cea până la Bucureşti. Oamenii trebuie să ştie că pentru orice parte prejudiciată într-un accident de circulaţie există un organism care este obligat să plătească despăgubiri. Şi nu ne referim doar la victimă, că poate aceasta decedează, ci şi la familia, rudele sau urmaşii ei, care pot cere şi beneficia de despăgubiri, şi nu doar materiale, ci şi morale“, afirmă administratorul societăţii craiovene. „Oamenii nu ştiu, de regulă, ce drepturi au şi se mulţumesc cu ceea ce li se oferă, dacă li se oferă ceva. De exemplu, poliţa RCA poate despăgubi şi victimele din autovehiculul care a fost de vină în producerea accidentului sau se pot obţine despăgubiri şi în cazul în care şoferul vinovat decedează ori nu are poliţă de asigurare. Sunt tot felul de situaţii, dar care necesită evaluări, procese, iar unii oameni se sperie de astfel de lucruri şi renunţă la drepturile lor. Aici intervenim noi. Preluăm cazurile şi facem tot ceea ce trebuie pentru a se obţine despăgubirea adecvată“, adaugă acesta.

Ajutor şi în instanţă

SC Incidente Stradale SRL face o analiză a fiecărui caz de accident, pentru a vedea dacă este sau nu viabil, stabileşte cine plăteşte despăgubirea, care ar fi cuantumul maxim al acesteia, atât în urma negocierii, cât şi dacă s-ar ajunge în instanţă şi care ar fi timpii de aşteptare în ambele situaţii, practic cum este mai convenabil pentru păgubit. „Se face o negociere cu firma de asigurări sau cu instituţiile care sunt abilitate să plătească despăgubirile. Sunt cazuri în care poţi obţine despăgubiri, chiar dacă nu există o asigurare. Dacă omul nu poate să facă toate demersurile necesare, îl consiliem noi, îl ajutăm să facă evaluări, expertize, ca să se ajungă la un cuantum de despăgubire corect. Dacă nu se ajunge la un consens cu firmele de asigurări sau cu celelalte instituţii obligate prin legile naţionale ori directivele europene să plătească, se solicită sprijinul avocaţilor societăţii noastre şi se merge spre obţinerea acestor despăgubiri pe calea justiţiei“, mai spune administratorul firmei Incidente Stradale SRL.

Cum pot fi contactaţi experţii firmei
Dispunând de personal cu experienţă în domeniu, firma craioveană asigură victimelor din accidentele rutiere şi familiilor acestora tot suportul necesar pentru obţinerea despăgubirilor cuvenite. Experţii societăţii pot fi contactaţi la 0742.203.788, telefon/fax 0351.467.025 sau la adresa de e-mail: office@despagubiri-asigurare.ro. Date se pot obţine şi de pe site-ul www.despagubiri-asigurare.ro.
sursa; gazeta de sud

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu