duminică, 23 septembrie 2012

Un cadou ironic de la un protestatar pentru Mihai Răzvan Ungureanu

22 septembrie 2012, 19:50 |  Autor: Răzvan Cârcu | 1696 afişări

 Mihai Răzvan Ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu

Un protestatar din Piaţa Universităţii a fost sâmbătă la sediul Forţei Civice pentru a-i ura ,,La mulţi ani" lui Mihai Răzvan Ungureanu şi pentru a-i înmâna un pachet care conţine mai multe produse de îngrijire personală, printre care o perie şi şerveţele de bucătărie.
Imaginile cu cetăţeanul au fost prezentate de Antena 3, un post care de aproape o săptămână susţine că Ungureanu şi-ar fi comandat când era premier obiecte de igienă personală, dar şi delicatese. Fiind întrebat ce îi urează fostului premier, protestatarul a spus:,,o să îi zic aşa: la mulţi ani, sănătate, dar dacă se poate duce în altă parte, nu aici în această politică a ţării noastre".
El a mai spus că ,,după ce se va consuma conţinutul acestui pachet o să vă mai facem un alt pachet şi mai mare şi cu alte produse noi, mai de calitate poate", notează NewsIn.
Întrebat de reporterul de la faţa locului de ce nu a lăsat pachetul la sediul partidului, omul a spus că MRU nu era acolo, şi ca atare luni o să meargă la poştă pentru a-l pune prin recomandată. ,,Mi-au spus că nu pot primi pachetul dacă persoana nu este acasă şi a zis că bine, atunci o să îl trimitem prin recomandată poştală, poate aşa o să se ducă la poştă să stea la coadă ca un om de rând ca să îşi ridice pacheţelul. Luni o să mergem la ora 08:00 ca să depunem pachetul la poştă, dar el ( MRU n.r.) să plătească, nu noi", a susţinut protestatarul la Antena 3.
,,De data asta îmi cer scuze domnule Ungureanu, o să plătiţi dumneavoastră acele taxe de curierat", i-a transmis el preşedintelui FC, Mihai Răzvan Ungureanu.
De asemenea, zilele trecute, mai mulţi oameni prezenţi în public la o emisiune de la Antena 3 au strâns diverse obiecte de îngrijire personală pentru Mihai Răzvan Ungureanu, precum şi o haină ruptă şi un steag al ţării.
sursa; adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu