duminică, 23 septembrie 2012

Ce spune mobilul tău despre tine? | Test

1. Ce film crezi că te reprezintă cel mai tare?
a. “Vă place Brahms?”.
b. “Pe aripile vântului”.
c. “Poştaşul sună întotdeauna de două ori”.

2. Cât trebuie să stea la cuptor un cozonac?
a. O sun pe mama, ea le ştie pe toate.
b. Trimit sms-uri şi prima care răspunde e invitata mea.
c. Intru pe Internet şi aflu imediat.

3. Ce poţi vorbi jumătate de oră la telefon?
a. Vrute şi nevrute.
b. Despre ultimele haine pe care ţi le-ai cumpărat.
c. Despre o afacere pe care vrei să o pui pe pi- cioare.

4. Îţi plăteşti facturile şi coada e mai mare decât ţi-ai imaginat:
a. O suni pe mama, şi-aşa nu ai mai sunat-o de mult;
b. Îţi suni prietena cea mai bună, ca să vezi ce mai e nou în viaţa ei;
c. Suni la serviciu ca să anunţi că întârzii.

5. Cum ţi-ai defini telefonul într-un cuvânt?
a. Încredere.
b. Intensitate.
c. Necesitate.

Majoritatea a - Judeci lucrurile după sentimente

Orice decizie pe care o iei este dirijată, în cazul tău, de vocea inimii. Îţi plac întâlnirile cu prietenii dragi, mesele în familie, vacanţele cât mai departe de casă. Nu poţi trăi singură, nu ai acest exerciţiu. Ai da orice să ai mereu lângă tine un suflet cald. Pe locul întâi, în viaţa ta se află, cu certitudine, familia. Şi când nu te afli lângă ea, te foloseşti de telefon cât poţi de mult. Chiar şi pentru a spune lucruri banale.
Tipul de telefon care ţi se potriveşte nu trebuie să fie unul performant. Cu cât e mai uşor de folosit, cu atât mai bine. Nu pui preţ pe imagine.

Majoritatea b -Eşti o victimă a modei

Oraşul, cu străduţele lui şi magazine fel de fel, e marea ta “locuinţă”. Casa propriu-zisă este un loc în care te odihneşti şi-atât. De aceea, nu vei investi niciodată prea mult într-un apartament. Însă când vine vorba de haine, genţi, pantofi... dulapul nu e niciodată suficient de încăpător! Eşti permanent la curent cu noutăţile, cu tendinţele. De câte ori nu ai fost sunată şi întrebată: “Am o rochie până la genunchi. Cu ce să mă încalţ?”
Tipul de telefon care ţi se potriveşte nu se va evidenţia niciodată prin funcţiile sofisticate ci, în special, prin culoare şi textură. Husa trebuie să se asorteze obligatoriu cu geanta.

Majoritatea c - Dependentă de muncă

Dacă ar fi să alegi între viaţa profesională şi viaţa personală, nu ai ezita să răspunzi: “Mai întâi, cariera! Pentru ce am învăţat atât?!” Marele tău atu este calmul de care dai dovată în situaţiile cele mai tensionate. Experienţa muncii te-a călit. Anormale ţi se par situaţiile în care nu se întâmplă nimic, în care totul merge ca pe roate. Eşti pregătită permanent pentru neprevăzut.
Tipul de telefon care ţi se potriveşte trebuie să fie în mod obligatoriu unul performant. Să ai acces la internet, la messenger, la tot ce te poate ţine la curent cu munca.

Mai mult: Ce spune mobilul tău despre tine? | Test - Magazin | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu