duminică, 12 august 2012

VIDEO. Se pregătesc să ucidă români! Mitraliere Kalasnikov și autonomie teritorială la tabăra EMI din Harghita!


VIDEO. Se pregătesc să ucidă români! Mitraliere Kalasnikov și autonomie teritorială la tabăra EMI din Harghita!
Patru filmulețe în care apar mai mulți indivizi costumați în uniforme și care trag cu muniție au fost postate pe portalul Youtube în cursul zilei de ieri. Cei care au postat aceste filmulețe dau de înțeles că aceste trageri au loc la tabăra EMI din Borzont, județul Harghita.

Mesajul care însoțește aceste filmulețe este cât se poate de clar: ”Noi suntem miliția secuiască-maghiară, cei chemați pentru eliberarea Ardealului de sub ocupația română. Dacă vrei să te alaturi, caută-ne la tabara EMI din Borzont. Filmul arată cât suntem de hotărâți în acțiunile noastre. Tel. 0735176340”.

Tabăra Asociaţiei ,,Tineretul Maghiar Ardelean” – ,,Erdelyi Magyar Ifjak” (EMI) a început la Borzont, în județul Harghita, în data de 8 august și se va încheia în data de 12 august. Consiliul Județean Harghita a finanțat această tabără cu suma de 8500 de lei. Liderul partidului extremist din Ungaria, Jobbik, va fi prezent în această tabară în această peioadă.

În cursul zilei de azi președintele CJ Harghita va fi și el prezent azi la manifestările acestei tabere.

Unul dintre filme prezintă o tragere cu un automat Kalaşnikov, armă pentru care nu se poate obţine permis de port-armă în România. Contactat de NapocaNews.ro, purtătorul de cuvânt al MAI nu a dorit să explice dacă arme de tip Kalaşnikov sau AKM se pot cumpăra în mod legal în România şi nici dacă se pot obţine permise de armă pentru acest tip de pistol-mitralieră.
This video is unavailable This video has been removed as a violation of YouTube's policy prohibiting hate speech. Sorry about that.
Dan Tănasă
sursa; napocanewss


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu