joi, 30 august 2012

LOVITURĂ pentru aleși! Guvernul Ponta A TĂIAT din banii pentru deplasările parlamentarilor

 LOVITURĂ pentru aleși! Guvernul Ponta A TĂIAT din banii pentru deplasările parlamentarilor
LOVITURĂ pentru aleși! Guvernul Ponta A TĂIAT din banii pentru deplasările parlamentarilor Senatorii și deputaţii se vor plimba mai puţin în sesiunea parlamentară care începe săptămâna viitoare. La rectificarea bugetară Guvernul a tăiat aproape un milion de lei din banii alocaţi Senatului și Camerei deputaţilor pentru deplasările în străinătate. Iar asta nu a fost singura reducere. Fondul de protocol a fost redus, în total, cu 900 de mii de lei
În privinţa banilor alocaţi pentru deplasări, deputaţii sunt cei mai păgubiţi. Suma alocată prin buget, la început de an, a fost redusă la rectificarea bugetară cu o treime. La Senat, reducerea este de doar 12 procente. Și banii pentru protocol sunt mai puţini cu 40% la Camera Deputaţilor și cu 20% la Senat.
Sume consistente sunt tăiate și la capitolul informare. Bugetul pentru serviciile de poștă, internet, radio și tv ale Parlamentului este mai mic cu aproape 30% faţă de suma aprobată iniţial. La Senat dispar cu desăvârșire banii alocaţi la început de an pentru achiziţia de mașini și mobilier, adică 320 de mii de lei. Chiar dacă vine iarna, banii pentru căldură și lumină sunt mai puţini cu 4,3% la Camera deputaţilor și cu 35% la Senat.

Autor: Libertatea
Sursa: www.libertatea.ro  Joi, 30 August 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu