duminică, 10 iunie 2012

Semnele Apocalipsei?! Seria cutremurelor continuă... Taiwanul a fost „scuturat” de un seism de 6 grade!

Un cutremur cu magnitudinea 6 s-a produs în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în largul Taiwanului, însă nu au fost semnalate victime şi nu a fost emisă nicio alertă de tsunami, anunţă Institutul american de geofizică (USGS), anunţă Mediafax.
  • În  urma cutremurelor din Italia mai multe persoane şi-au pierdut vieţile, şi clădiri importante din zonele afectate au fost puse la pământ
Cutremurul s-a produs la adâncimea de 70 de kilometri în jurul orei locale 5.00 (0.00, ora României), epicentrul fiind la 50 de kilometri est de Su-ao, în provincia Yilan, transmite Mediafax. Centrul de seismologie din Taiwan a precizat că seismul a avut magnitudinea de 6,5 grade pe scara Richter!
Seismul din Taiwan vine după o serie de alte cutremure care au zguduit Italia şi Turcia. De altfel, ultimul cutremur petrecut în Italia a avut loc ieri şi a avut o magnitudine de 4,5 grade. Seismele din Italia s-au terminat cu victime umane şi importante pagube materiale.

Mai mult: Semnele Apocalipsei?! Seria cutremurelor continuă... Taiwanul a fost „scuturat” de un seism de 6 grade! - Stiri externe | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu