marți, 5 iunie 2012

MOMENTE INCREDIBILE: un bărbat atacă o femeie, îi smulge hainele de pe ea şi vrea să o violeze în plină stradă! Trecătorii îl bat măr | VIDEO

Scena este incredibilă: o femeie care îşi scosese câinele la plimbare prin Los Angeles e atacată în toiul zilei de un bărbat care vrea să o violeze.

Un bărbat în vârstă de 21 de ani - Dejan Sebastian -  s-a năpustit asupra femeii care îşi plimba câinele în apropierea unei cărări pentru drumeţii din Los Angeles, scrie New York Daily News. Bărbatul a încercat să îi dea femeii fantalonii jos şi să o violeze.
Doi drumeţi au auzit strigătele disperate ale femeii şi au alergat spre locul dinspre care veneau ţipetele. Când au văzut ce se întâmplă, cei doi l-au luat la pumni pe atacator, iar un alt martor a sunat la poliţie.
Grozăvia s-a produs în jurul orei 8 dimineaţa şi a fost suprinsă de camerele de supraveghere din stradă. Bărbatul a fost arestat pentru agresiune şi tentativă de viol.

Mai mult: MOMENTE INCREDIBILE: un bărbat atacă o femeie, îi smulge hainele de pe ea şi vrea să o violeze în plină stradă! Trecătorii îl bat măr | VIDEO - Socant | Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu