duminică, 7 august 2011

Casele de vacanţă ale parlamentarilor

 Casele de vacanţă ale parlamentarilor
Casele de vacanţă ale parlamentarilor Munca pentru legile ţării îi istovește pe parlamentari, așa că relaxarea este un lucru esenţial pentru aleșii noștri. Spre deosebire de cei care își strâng un an întreg banii de vacanţă, parlamentarii sunt ceva mai norocoși: își pot petrece concediile în propriile case de vacanţă. Aproape o sută dintre ei au reușit să aibă o astfel de locuinţă.
În inima Transilvaniei, între munte și lacuri a ales să-și ridice o casă de vacanţă demnă de un palat liberalul Mircea Cazan. La Fântânele, în judeţul Sibiu, Cazan are o casă de peste 1.000 de metri pătraţi. Este concurat de o doamnă deputat de la UDMR. Aceasta a moștenit o casă într-unul din satele bihorene, lângă Oradea, de 800 mp. De o suprafaţă similară pentru relaxare se bucură și democrat-liberalul Serghei Florin Anghel, însă la mare.
În seria parlamentarilor și mai împliniţi se înscriu 5 aleși: au câte două case de vacanţă. Senatorul Iosif Secășan, spre exemplu, a moștenit două case în Staţiunea Potoc din Caraș și în comuna Osica de Sus, din Olt. Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu poate alege între casa de la Ciofliceni din Snagov sau Năvodari.
Per total, 90 de parlamentari deţin peste o sută de case de vacanţă, cu o suprafaţă totală de aproape 17.000 de mp. Cei mai mulţi și-au construit propriile locuri de relaxare, iar 17 parlamentari le-au moștenit.

Autor: Realitatea
Sursa: www.realitatea.net  Duminica, 7 August 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu